• PRO TV
  • Chris Pratt, alertat de un medic să meargă la control după ce a publicat o fotografie pe rețelele sociale

Chris Pratt, alertat de un medic să meargă la control după ce a publicat o fotografie pe rețelele sociale

Chris Pratt, alertat de un medic să meargă la control după ce a publicat o fotografie pe rețelele sociale

Chris Pratt, actorul din Gardienii Galaxiei, a primit atenționarea medicilor după ce a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu degetul mic de la picioare că o gluma despre Met Gala. Iată ce l-au sfătuit doctorii și fanii!

Actorul în vârstă de 43 de ani a fost atenționat de un doctor din mediul online să meargă la medic după ce a publicat o fotografie cu degetul mic de la picior, în care unghia era ușor îngălbenită. El a intitulat fotografia "Look-ul pentru Met Gala", ca o glumă despre evenimentul de modă al anului, însă reacțiile nu au fost cele dorite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Pratt (@prattprattpratt)

Un doctor care a văzut fotografia l-a sfătuit să meargă imediat la control, întrucât are o ciupercă la unghie, ce trebuie tratată, iar fanii au făcut glume pe seama sa.

"Chris Pratt are un caz interesant de ținea unguium și știu că pare o nebunie, dar până la urmă este vorba de o ciupercă a unghiilor de la picioare."Nu este prea gravă, nu pune în pericol viața și ar putea fi rezolvată destul de ușor și rapid", a afirmat Dr. Brad Schaeffer, pentru TMZ, potrivit The Sun.

În timp ce unele glume au sunat astfel: "alertă de spoiler - unghia de la picior a lui Starlord moare în Vol 3.", cu referire la rolul lui Chris Pratt în filmele Marvel", "câștigi mult prea mulți bani că să te plimbi așa".

Sursă foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni