• PRO TV
  • Cine e ofițerul în kilt care s-a transformat în atracția internetului după încoronarea regelui: Următorul James Bond

Cine e ofițerul în kilt care s-a transformat în atracția internetului după încoronarea regelui: Următorul James Bond

Cine e ofițerul în kilt care s-a transformat în atracția internetului după încoronarea regelui: Următorul James Bond

Weekendul trecut, milioane de oameni au urmărit live încoronarea regelui Charles al III-lea. Evenimentul istoric a avut loc la Westminster Abbey, iar ceremonia a fost condusă de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. 

Printre cei care au avut un rol bine definit la ceremonie s-a numărat și Jonathan Thompson, maior al Regimentului Regal al Scoției. 

Fanii regali spun că maiorul Thompson „a furat show-ul”, iar filmulețele cu el de la ceremonie s-au viralizat pe toate rețelele de socializare.  Jonathan Thompson a fost alături de Majestatea Sa încă de la venirea sa pe tron și face parte din Batalionul 5 al Regimentului Regal al Scoției.

Maiorul în vârstă de 39 de ani a fost cândva cea mai înaltă gardă de corp a reginei, dar acum îl servește pe Charles și este fotografiat în mod constant alături de acesta. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Cu un fizic impresionant, zâmbet impecabil și șarm, ofițerul în kilt este cunoscut de prieteni sub numele de „Johnny”, iar pe TikTok e supranumit „Major Eye Candy”. Iar la ceremonia de încoronarea a lui Charles chiar a furat privirile tuturor. 

@odd1_8even Cant take my eyes off you Major Tom ???? #royalfamily #coronation #majorjohnnythompson #majortom #kingcharles #kingcharlesIII #gorgeous #canttakemyeyesoffyou ♬ Can't Take My Eyes Off You - Original Extended Version - Boys Town Gang

„Chipeșul cavaler în kilt s-a întors!”, „Primește atât de multă atenție, încât mă tem pentru jobul său. Știm cu toții cât de prost se descurcă regele Charles când vine vorba de concurență”, „E următorul James Bond!”, „E de pus în ramă!”, „Wow, cine ar fi putut să urmărească încoronarea fără Johnny Thompson?”, „În afară de felul în care arată, a făcut o treabă excelentă și niciun pas greșit!”, „El este literlamente unul dintre cei mai frumoși bărbați pe care i-am văzut vreodată”, „Aș campa în fața palatului, aș sta în ploaie trei zile, doar ca să-l văd”, „Încă un motiv să iubim casa regală britanică”, sunt doar câteva dintre comentariile care circulă pe net la clipurile virale cu Jonathan Thompson. 

@uktravel Replying to @SAINT. I think he looks great both in a kilt and in a suit ✨ #johnnythompson #tiktokuk???????? #london #coronation #maninakilt ♬ Can't Take My Eyes Off You - Original Extended Version - Boys Town Gang

În afara îndatoririlor sale regale, maiorul Thompson este tatăl unui copil și soțul iubitor al lui Caroline, manager de marketing. 

El și Caroline sunt căsătoriți din 2010, iar fiul lor a venit pe lune opt ani mai târziu. Cuplul are, de asemenea, doi labradori negri, numiți Odin și Piper, potrivit presei din UK. 

Fotografii: Getty Images/ capturi TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni