• PRO TV
  • Teoria conspirației. De ce se crede că Britney Spears a pățit ceva rău, iar postările ei sunt generate de IA

Teoria conspirației. De ce se crede că Britney Spears a pățit ceva rău, iar postările ei sunt generate de IA

Teoria conspirației. De ce se crede că Britney Spears a pățit ceva rău, iar postările ei sunt generate de IA

O teorie a conspirație despre Britney Spears s-a viralizat pe TikTok. Multe postări susțin că adevărata artistă a pățit ceva sau chiar a murit, iar postările ei pe Instagram sunt pur și simplu generate de Inteligența Artificială. 

Britney Spears este destul de activă pe conturile site-urilor de socializare. De când a scăpat de tutela tatălui ei, anul trecut, legenda pop a fost destul de expresivă pe Instagram, unde postează fotografii și video-uri în care dansează. 

Cu toate acestea, fanii înfocați au putut observa, în postările lui Britney, o mulțime de lucruri care ori nu se leagă, ori sunt de-a dreptul înspăimântătoare.

Astfel, în clipurile virale de pe TikTok, se poate observa că, în unele postări, Britney dansează pe fundal verde, culoarea ochilor ei se schimbă, nu are dinții de jos, unele dintre tatuaje nu mai sunt vizibike, mâna ei dispare sau trece direct prin hainele soțului ei, Sam Asghari. 

@theconspiracybestie I’m at a loss for words. I’ll explain soon….???? #britneyspears #britneyarmy #whereisbritney #britneyisntfree #samasghari #cgi #ai ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Toată această teorie a conspirație s-a declanșat după ce utilizatorul TikTok @theconspiracybestie a început să posteze video-uri în slow motion cu Britney, pentru a demonstra că nu artista este în aceste filmări.

 

Și despre nunta lui Britney Spears cu Sa, Asghari se spune că este fake, fiind înregistrate mai multe neconcordanțe. Acestea includ dispariția și apariția verighetei lui Sam sau dispariția mâinii stângi a lui Britney din imagini. De altfel, fostul soț al artistei, Jason Alexander, a pătruns neinvitat la nuntă și a filmat câteva cadre. În filmare, Jason poate fi auzit zicând că nu este nimeni la nuntă, cu excepția unor bodyguarzi. 

@catspills PROOF THAT SOMEONE IS USING TECHNOLOGY TO BE #brittneyspears HOW CAN YOU DENY THIS. SHES GONE. WHO IS THIS PERSON?! @Aleisha #brittneyspearsmoment #freebritney #ai #aitechnology #proof #scarytruth #wheresbritney #wheresbritneyspears #fyp #gotcaught #caughtoncamera ♬ original sound - Cat Valles

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni