• PRO TV
  • Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu cei 120.000 de euro câștigați la Românii au talent

Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu cei 120.000 de euro câștigați la Românii au talent

Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu cei 120.000 de euro câștigați la Românii au talent

După ce Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au talent, mulți s-au întrebat ce vor face părinții săi cau banii, întrucât copilul este prea mic pentru a gestiona suma singur.

Victoria lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani din Botoșani, care a recitat dialogul lui Vlad Țepeș din filmul omonim apărut în 1979, a lansat o adevărată dezbatere în mediul online, mulți contestând rezultatul concursului de talente. Multe persoane au considerat că participarea să la Românii au talent este o ambiție a părinților și că un copil de 7 ani nu ar trebui să învețe astfel de discursuri de oameni mari. Alte guri au afirmt că nu este niciun talent să reciti poezii și că alți concurenți ar fi meritat să câștige marele premiu.

Cu toate acestea, părinții lui Rareș, Gina și Marius Prisacariu, au fost extrem de mândri de fiul lor și au declarat în presa că participarea sa la Românii au talent a venit din dorință proprie, la fel și pasiunea pentru recitare.

Întrebat de cei de la playtech.ro ce vor face cu premiul în valoare de 120.000 de euro, părinții băiatului au declarat că îi vor investi în educația fiului lor.

„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se vă întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți".

De asemenea, mama băiatului a ținut să explice că nu a existat presiune asupra lui Rareș în ceea ce privește pasiunea sa. Totul a venit firesc, din dorința copilului de a împărtăși cu oamenii talentul său, și el a fost cel care a ales să participe la Românii au talent:

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părințîi, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că vă reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni