• PRO TV
  • Marea revenire! Johnny Depp, aclamat minute în șir la Festivalul de la Cannes, după scandalul monstru cu Amber Heard

Marea revenire! Johnny Depp, aclamat minute în șir la Festivalul de la Cannes, după scandalul monstru cu Amber Heard

Marea revenire! Johnny Depp, aclamat minute în șir la Festivalul de la Cannes, după scandalul monstru cu Amber Heard

Anul trecut era căzut în dizgrație și cărat prin tribunale de fosta sa soție, Amber Heard, cu acuzații cât se poate de neplăcute. Acum, Johnny Depp a trecut peste acest episod urât din viața lui și a strălucit pe covorul roșu de la Cannes, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Este o dulce răzbunare pentru actorul în vârstă de 59 de ani, după ce a anul trecut a pierdut mai multe contracte importante, inclusiv rolul din franciza Fantastic Beasts.

La premiera filmului Jeanne du Barry, în care Johnny Depp joacă rolul regelui Louis XV, actorul a fost aclamat minute în șir de fanii săi.  Este filmul în care Depp își face marea revenire pe marile ecrane, după scandalul uriaș cu Amber Heard. 
 

@entertainmenttonight Johnny Depp has arrived at the #CannesFilmFestival. #JohnnyDepp ♬ original sound - ???????????????????????? ????????????????????


Vezi si: Catherine Zeta Jones, apariție fabuloasă alături de Michael Dougles și fiica lor, la Cannes. Cum a apărut pe covorul roșu

Vedetele de la Hollywood nu au refuzat invitația la marea premieră, astfel că pe covorul roșu și-au făcut apariția nume mari că Uma Thurman, Brie Larson, Catherine Zeta Jones, Michael Douglas, Helen Mirren sau Elle Fanning. 
 

@lucy.dimitrova Johnny Depp at the Cannes Film Festival 2023 the 76st eddition ????????️ 16th May @Johnny Depp ???? #johnnydepp #johnnydeppedit #johnnydeppcannes #johnnydeppcannes2023 #johnnydeppcannesfilmfestival2023 #johnnydeppcannes #cannesfilmfestival #Cannes #cannesfilmfestival #cannes2023 #cannes23 #cannesfilmfestival23 #lecannet #cannesvilla #festivaldecannes #festivaldecannes2023 #festivaldecannes23 #frenchriviera #frenchrivieralife #cotedazur #cotedazurfrance #cotedazurfrenchriviera #cotedazur???????? #cotedazur2023 #summer2023 #europeansummer #europeansummer2023 #johnnydepptiktok #johnnydeppforever #johnnydepplove #redcarpet ♬ original sound - Lucy | Fashion & Lifestyle
Vezi imagini de la premieră în GALERIA FOTO de mai sus.

Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni