• PRO TV
  • Dinu Maxer, detalii despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: "Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber"

Dinu Maxer, detalii despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: "Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber"

Dinu Maxer, detalii despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: "Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber"

După mai multe speculații legate de o posibilă nouă iubită, Dinu Maxer a oferit în sfârșit detalii despre relația să cu dansatoarea Magdalena, femeia cu care a fost văzut în weekend la malul mării. Iată ce spune artistul despre relația lor!

Weekendul trecut, cântărețul de 48 de ani a fost surprins alături de o brunetă pe litoral, motiv pentru care au apărut mai multe speculații legate de o nouă relație. Apariția celor doi vine la scurt timp după ce Dinu a încheiat relația cu Ada, femeia cu care se întâlnise timp de câteva săptămâni după divorțul de Deea.

Pentru a lămuri situația, Dinu Maxer a vorbit într-o emisiune TV despre leagătura dintre el și bruneta respectivă. Este vorba de Magdalena Chihaia, o dansatoare cunoscută cu care artistul are o relație este strict profesională.

"Nu, nu este prietena mea, este doar o amică, colaboratoare, mai nou și profesoara mea de bachata. Nu este ceea ce a scris presa. Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber, să nu lăsăm lumea să creadă prostii”, a declarat artistul potrivit Libertatea.ro

Tot în cadrul aceluiași interviu, Dinu Maxer a spus că este un bărbat liber, însă își dorește o parteneră nouă și chiar se află în căutări. Având în vedere că a avut o tentativă de relație cu Ada, artistul a mărturisit că va fi mai atent pe viitor când își va alege o nouă iubită.

„Nu există altcineva în momentul ăsta, căci dacă era, am fi mers în trei la festivalul de salsa, dar sunt în căutări, de data asta o să fiu mai selectiv. Eu nu înțeleg de ce au apărut știrile astea acum, eu am prezentat deja noua mea piesă cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, de ce nu au comentat atunci? Ne cunoaștem deja de două luni, dacă era ceva, se întâmpla mai demult”, a explicat Dinu Maxer.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni