• PRO TV
  • O influenceriță plus size e batjocorită pe TikTok cu propriile clipuri video educative

O influenceriță plus size e batjocorită pe TikTok cu propriile clipuri video educative

O influenceriță plus size e batjocorită pe TikTok cu propriile clipuri video educative

O tânără influencer, care pe TikTok e cunoscută sub numele BoBerryVIP, este victima trollilor online care fac haz de înfățișarea ei. Femeia, care este conștientă de greutatea pe care o are, și-a propus să le facă oamenilor supraponderali viața mai ușoară cu clipurile ei video educative. Ea nu are parte de același tratament.

BoBerryVIP, care pentru prieteni e Mary, este populară pe TikTok datorită clipurilor sale realizate în călătoriile pe care le face în jurul lumii. În câteva dintre video-urile postate pe platformă, Mary și-a propus să le ofere celor care se confruntă cu obezitatea ponturi legate de călătoria cu avionul.

Umul dintre cele mai populare clipuri ale sale, cu peste 4,3 milioane de vizionări, tratatează problema accesului persoanelor supraponderale într-un avion.

Ai nevoie de un al doilea loc pentru posteriorul tău și trebuie să plătești pentru acel scaun?” – este întrebarea ridicată de multe persoane supraponderale, la care influencerița plus size oferă răspunsuri detaliate, pe baza propriei experiențe de viață.

Un alt clip tratează problema accesului persoanelor supraponderale la toaletele din avion, la care Mary are, de asemenea, răspuns. 

@boberryvip Replying to @srtagringita Flying while fat - Lavatory edition. :) #plussizeedition #flyingwhilefat #unitedairlines #plussizetravel #thicktoker #plussizeconfidence #fat #plussizetiktok #fattravel #plussizetraveltok #airplanebathroom ♬ original sound - BoBerryVIP

În ciuda conținutului extrem de util pe care-l promovează, tânăra influencer este luată peste picior de internauți pentru felul în care arată. Mai mult, un utilizator de TikTok a creat un cont în platformă în care postează clipurile sale doar cu scopul de a o umili public.
 

@olivimbpp0t #for #foryou #foryoupage #foru #forurpage #forupageシ #foruyou_page #foryoupageofficiall #foryoupage❤️❤️ #foryouu #för #fördig #fördigpage #fördigsidan #fördigsidansverige ♬ originalljud - bigcurvyoliviaComentariile celor care văd clipurile, fără a înțelege care a fost menirea creării lor, sunt dureroase.

  • „N-ai ce căuta pe lista de zbor. Ai putea prăbuși avionul”.
  • „Discriminare? Ar trebui să te pună în compartimentul de marfă”.
  • „Încearcă să zbori la cargo, este mai ieftin și mai confortabil! FedEx este, probabil, cel mai bun pariu al tău”.
  • „Eu n-aș vrea să stau lângă ea”.
  • „Au avioane și pentru tine. Se numesc avioane de marfă”.
  • „Ar trebui să plătești triplu pentru bilet”.

În niciun videoclip realizat pe TikTok, Mary nu se plânge de condițiile în care călătoresc persoanele cu probleme de greutate. Ea s-a rezumat la a-i învăța pe oameni să se descurce în aceste condiții dificile de călătorie.

Reguli de călătorie pentru persoanele supraponderale


FOTO: Shutterstock

Companiile aeriene impun persoanelor obeze să plătească și al doilea loc pe scaun, în cazul în care nu încap într-unul singur, cu excepția cazului în care există două locuri libere, lipite, undeva în aeronavă. În general, companiile aeriene au propriile reguli în acest sens, unele fiind mai sensibile decât altele la problema persoanelor supraponderale. 

WIZZ Air

Compania aeriană WIZZ își informează călătorii că partea din față a aeronavelor are locuri cu mai mult spațiu în zona picioarelor. Pasagerii care sunt așezați aici au acces facil spre zona de ieșire și, în de regulă, sunt primii care pot ieși din avion în caz de urgență.

Totuși, aceste locuri nu sunt destinate pasagerilor supraponderali sau cu nevoi speciale, cu vârsta sub 16 ani, femeilor gravide și pasagerilor cu copii. Compania nu specifică dacă pasagerii obezi trebuie să plătească un loc suplimentar.

Tarom

Compania de stat Tarom are condiții speciale de zbor pentru persoanele cu dizabilități ori cu mobilitate redusă, însă nu specifică nimic despre persoanele surpaponderale. Mai mult, pe site-ul companiei nu există informații referitoare la taxarea suplimentară a persoanelor cu nevoi speciale.

Toate aeronavele noastre sunt echipate cu scaune cu cotiere pliabile. Cu toate acestea, există un număr limitat de locuri dedicate persoanelor cu mobilitate redusă. Vă rugăm să verificați disponibilitatea unor astfel de locuri atunci când faceți rezervarea”, se arată pe site-ul companiei.

American Airlines

Pasagerilor care au nevoie de un loc suplimentar li se acordă un loc extra ori de câte ori este disponibil. Însoțitoarele de zbor pot muta pasagerii în aeronavă, în așa fel încât să ofere condiții optime de călătorie pentru cei cu kilograme în plus. Dacă un loc suplimentar nu este disponibil, persoana în cauză este sfătuită să cumpere un nou bilet, la un alt zbor.

Fotografii: @BoBerryVIP

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni