• PRO TV
  • Copiii le pot salva viața bunicilor. Eroii FAST - campanie de informare privind accidentul vascular cerebral

Copiii le pot salva viața bunicilor. Eroii FAST - campanie de informare privind accidentul vascular cerebral

Copiii le pot salva viața bunicilor. Eroii FAST - campanie de informare privind accidentul vascular cerebral

ȘtirileProTV.ro sprijină campania ”Eroii FAST - Împreună salvăm lumea câte un bunic erou pe rând”, un proiect desfășurat în peste 20 de țări, derulat în România cu sprijinul ALIA - Asociația pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral.

Într-o țară în care lipsește educația medicală, campania EROII FAST este primul proiect corect, coerent și de durată care se desfășoară la nivel național. "Eroii FAST" reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte în care ALIA – Asociația pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral este implicată. Direcțiile în care acționează această campanie sunt extrem de utile.

Copiii pot, într-adevăr, să devină mici eroi atunci când bunicul sau bunica lor suferă un AVC și ei îi salvează, recunoscând semnele și sunând la 112. Și au fost cazuri când cei mici au făcut acest lucru. Pe de altă parte, venind acasă de la grădiniță sau de la școala, copiii împărtășesc părinților/bunicilor ce au învățat. Iar aceasta este o modalitate foarte bună ca adulții să afle despre accidentul vascular cerebral - AVC.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni