• PRO TV
  • Irina Shayk, cea mai controversată apariție de la Cannes: a venit doar în lenjerie intimă la un eveniment

Irina Shayk, cea mai controversată apariție de la Cannes: a venit doar în lenjerie intimă la un eveniment

Irina Shayk, cea mai controversată apariție de la Cannes: a venit doar în lenjerie intimă la un eveniment

Ținutele Irinei Shayk afișate cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes sunt din ce în ce mai îndrăznețe. După ce a apărut pe covorul roșu cu bustul acoperit doar de două fâșii de piele, la o petrecere mondenă a renunțat complet la haine și a venit doar în lenjerie intimă.

Are un corp de zeiță și vrea să fie admirată de toată lumea! Asta ar putea fi o explicație pentru cea mai recentă apariție a Irinei Shayk. Modelul în vârstă de 37 de ani a fost în centrul atenției la evenimentul organizat de British Vogue și Chopard. Nici nu se putea altfel! 

Vedeta și-a etalat silueta impecabilă într-o lenjerie intimă Louis Vuitton, purtată cu un voal transparent pe deasupra și accesorizata cu bijuterii opulente. Irina și-a completat look-ul cu un sacou negru. La un alt eveniment, Irina și-a făcut apariția într-un costum chic roz, cu abdomenul la vedere. Vezi outfitul in GALERIA FOTO de mai sus.


Modelul a avut parte de concurență serioasă din partea prezentatoarei tv din Marea Britaniei, Maya Jama, care a apărut într-o rochie sexy din dantelă albă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.
Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni