• PRO TV
  • Trei filme clasice românești sunt pe VOYO: ”Cucoana Chirița”, ”Buletin de București”, ”B.D. în acțiune”

Trei filme clasice românești sunt pe VOYO: ”Cucoana Chirița”, ”Buletin de București”, ”B.D. în acțiune”

Trei filme clasice românești sunt pe VOYO: ”Cucoana Chirița”, ”Buletin de București”, ”B.D. în acțiune”

Sunt mulți cei care iubesc filmele clasice românești și își doresc să râdă sau să se emoționeze azi, la fel cum râdeau și se emoționau românii odinioară. Toți iubitorii de producții clasice românești pot găsi pe platforma VOYO titluri care au făcut istorie.

Vă prezentăm mai jos trei dintre acestea și vă urăm vizionare plăcută:
 
Primul film face parte din seria B.D., adică ”Brigada Diverse” - poate cea mai cunoscută și mai apreciată serie de filme de comedie din România. ”Brigada Diverse intră în acțiune” este primul film din această serie și este primul film din B.D, serie în care strălucește talentul a trei maeștri: Puiu Călinescu, Sebastian Papaiani sau Toma Caragiu.

 
Doua cazuri de furt, aparent banale, ii conduc pe Capitanul Panait (Toma Caragiu), Plutonierul Căpșună (Sebastian Papaiani), sergentul major Cristoloveanu (Dumitru Furdui) și câinele Costel pe urmele unei adevarate rețele de borfasi. Confruntarea cu vestitul "trio" Gogu (Dem Radulescu) - Trandafir (Puiu Călinescu) - Patraulea (Jean Constantin) naște situatii comice irezistibile.
 
Al doilea film clasic românesc este ”Buletin de București”, unde îi putem vedea pe Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu-Matei și Octavian Cotescu . Povestea e clasică pentru acele vremuri. O tânără repartizată cu serviciul în provincie (Catrinel Dumitrescu) încearcă să se căsătorească de formă cu un bucureștean (Mircea Diaconu), pentru a obține un buletin de București și să rămână, astfel, în capitală.

 
Al treilea film românesc este ”Cucoana Chirița”, în care joacă Draga Olteanu Matei și Dem Rădulescu, dar și alți mari actori.


Întoarsă din Paris la Bârzoieni, Chirița s-a ”isprăvnicit”, prilej pentru ca Draga Olteanu Matei să-și dezlănțuie temperamentul vulcanic într-una din cele mai triviale adaptări dupa clasici din cinematografia noastră.
 
Filmul este între farsă și vodevil și se erijează într-o comedie și o satiră. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni