• PRO TV
  • Alina Sorescu, mărturisiri despre o nouă căsătorie, la un an după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, mărturisiri despre o nouă căsătorie, la un an după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, mărturisiri despre o nouă căsătorie, la un an după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie. Separarea nu a fost deloc ușoară, între cei doi intervenind mai multe probleme, printre care și custodia celor dou fete pe care le au. Timpul a trecut, iar Alina Sorescu vede cu alți ochi viitorul său amoros.

Ultimul an a fost foarte dificil pentru Alina Sorescu, dar cântăreața a încercat pe cât posibil să își concentreze energia în direcția carierei, dar și în creșterea celor două fete, Carolina și Raisa. Și-a regăsit echilibrul, iar mai apoi a decis să vorbească despre instituția căsătoriei și dacă mai crede în ea după divorț.

„Nu mă gândesc la asta și nici nu e cazul să discut despre asta. Nu îmi doresc decât ca fetele să fie bine și să am rezultate frumoase cu munca mea, pentru ca ele să fie mândre de mine”, a spus artista pentru viva.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010 și au pus capăt căsniciei în urmă cu aproape un an, după ce artista a depus actele de divorț. Cei doi au avut de împărțit mai multe proprietăți valoroase, printre care și vila din Pipera unde locuiau, evaluată la circa 500.000 de euro.

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu, și fetele, o viață liniștită”, scria Alina Sorescu pe rețelele de socializare în urmă cu doar câteva luni.

Vezi și: Alina Sorescu - Schimb de zâmbete

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni