• PRO TV
  • Armin Nicoară a făcut o faptă nobilă după ce a ajuns pe locul 1 în trending cu piesa Viața mea

Armin Nicoară a făcut o faptă nobilă după ce a ajuns pe locul 1 în trending cu piesa Viața mea

Armin Nicoară a făcut o faptă nobilă după ce a ajuns pe locul 1 în trending cu piesa Viața mea

Armin Nicoară a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube, cu piesa „Viața mea” scoasă în colaborare cu Stana Stepanescu. Înainte de acest succes, artistul a făcut o promisiune, de care acum s-a ținut de cuvânt.

Armin Nicoară a bifat un nou succes pe YouTube, după ce a scos piesa Viața mea, împreună cu Stana Stepanescu. Melodia a ajuns nr. 1 în trending și a înregistrat peste 2,2 milioane de vizionări în trei săptămâni.

Înainte de această performanță, artistul a promis că va ajuta o familie nevoiașă dacă piesa va ajunge la inimile fanilor săi. Și s-a ținut de cuvânt.

Îți multumesc, Doamne, că m-ai ajutat să aduc un gram de fericire pentru acești copii și te rog să ai grijă de ei”, a scris Armin Nicoară pe rețelele sociale, unde a distribuit povestea a 6 frați rămași fără mamă și refuzați de tată care se află doar în grija unei mătuși. Cazul a fost prezentat pe larg la ȘtirilePROTV.

Mama e în cer. A murit din cauză că avea cancer”, spune în clipul emoționant Andrei, unul dintre frați. El vrea ca mama lui să revină printre ei.

Deși nu poate nimeni înfăptui această minune, Armin Nicoară a decis să facă o donație pentru a-i ajuta pe cei 6 frați. I-a ajutat cu bani și cu alimente și a promis că va mai merge la ei. Vezi VIDEO mai jos!

Admiratorii lui Armin Nicoară l-au felicitat pentru gest, iar unii colegi de breaslă s-au oferit să ajute și ei.

Mândră de voi. Când mai faci dintr-astea să ne anunți și pe noi, din toată inima, ajutăm și noi cu cât putem. Vorba aceea.. Când Dumnezeu îți dă, lungește masa, nu ridică ziduri .. Multă sănătate vă doresc. Vă pup”, a transmis cântăreața Liliana Todea.

Fotografii: Armin Nicoară Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni