• PRO TV
  • Ce a făcut David Popovici după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat la limba engleză

Ce a făcut David Popovici după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat la limba engleză

Ce a făcut David Popovici după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat la limba engleză

David Popovici a susținut examenul de Bacalaureat mai devreme, în sesiunea specială denumita "BAC-ul olimpicilor”, la care participă sportivii de performanță care fac parte din loturile naționale sau olimpice. Zilele trecute a participat la proba pentru limba engleză, iar cei de la cancan.ro au aflat ce a făcut tânărul după încheierea examenelor.

Se pare că David Popovici a ales să se relaxeze printr-o sesiune de shopping, după ce a terminat cu examenele de la Bacalaureat, pe care le-a susținut în orașul Vălenii de Munte, la Colegiul Național ”Nicolae Iorga”. Acesta a fost fotografiat alături de mama sa, Gerogeta Popovici, într-un magazin de bijuterii de lux din București.

Este binemeritată sesiunea de shopping având în vedere că sportivul s-a pregătit temeinic pentru proba de Bacalaureat și chiar a refuzat să ofere interviuri pe această temă, întrucât atenția sa a fost îndreptată 100% asupra învățării materiei.

”A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar vă fi ok”, a declarat David Popovici, pentru digisport.ro, după ce a ieșit de la prima probă de Bacalaureat.

Acesta va afla rezultatele examenului pe 26 mai, însă cu siguranță notele vor fi mai mult decât mulțumitoare, la fel ca performanța să în apă.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni