• PRO TV
  • Ema Uta și Alex Bodi au planuri mari. Cei doi urmează să se căsătorească: "Suntem cât se poate de bine"

Ema Uta și Alex Bodi au planuri mari. Cei doi urmează să se căsătorească: "Suntem cât se poate de bine"

Ema Uta și Alex Bodi au planuri mari. Cei doi urmează să se căsătorească: "Suntem cât se poate de bine"

Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine între Alex Bodi și Ema Uta. În ciuda faptului că au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări, omul de afaceri este hotărât să se căsătorească pentru a treia oara. Iată ce a declarat Alex Bodi cu privire la acest lucru!

Problemele dintre Alex Bodi și Ema Uta par să-și fi găsit în sfârșit rezolvare. După mai multe hopuri în relație, cei doi au decis că sunt făcuți unul pentru altul și chiar au planuri de căsătorie. Deși a trecut prin două divorțuri, omul de afaceri nu se teme să spună din nou DA și consideră că make-up artistul este persoana potrivită pentru el.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ba mai mult, acesta își dorește și un copil cu Ema Uta, deși are deja două fete din relațiile anterioare.

„Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc. Momentan, următoarele zece zile vom sta în țară, pentru că Ema are ceva treabă. Vreau să ajung și-n Spania, la fata cea mare",  a adăugat acesta.

Alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori

Dacă Alex Bodi și Ema Uta ajung la altar, aceasta ar fi la a treia căsătorie a omului de afaceri. El a fost căsătorit în trecut cu Iulia Sălăgean, cea care i-a dăruit cea de-a doua fiică, iar în 2019 a devenit soțul Biancăi Drăgușanu, mariaj care s-a încheiat după doar câteva luni, după ce vedeta a intentat divorț, acuzându-l pe omul de afaceri de violență domestică.

Înainte de cele două mariaje, Alex Bodi a fost într-o relație cu o tânără pe nume Raluca Alexandra, cea care i-a dăruit prima fiica, pe Jaqueline.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni