• PRO TV
  • Nunta anului! Smiley și Gina Pistol și-au spus "DA". Primele imagini de la cununia civilă

Nunta anului! Smiley și Gina Pistol și-au spus "DA". Primele imagini de la cununia civilă

Nunta anului! Smiley și Gina Pistol și-au spus "DA". Primele imagini de la cununia civilă

Astăzi, 27 mai, Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele într-un cadru de poveste, la Palatul Snagov. Ceremonia, pregătită în detaliu cu câteva luni înainte de către Gina și organizatoarea sa de evenimente, va avea loc pe malul lacului Snagov, în mijlocul naturii. Înainte, însă, cei doi au trecut pe la Starea Civilă alături de cei dragi, pentru a-si consemna iubire în acte. Iată primele imagini cu cei doi la cununia civilă!

Înainte de a-și jura iubirea veșnică în fața Domnului, Smiley și Gina Pistol au mers la Starea Civilă pentru a deveni soț și soție în fața legii. Pentru a păstra tradiția, conform căreia nu trebuie să îți vezi viitoarea sotie în rochie de mireasă înainte de ceremonie, Smiley a petrecut noaptea la hotelul Marmoresch și s-a prezentat direct la Starea Civilă, alături de fratele său, Filip Maria.


 
Îmbrăcat într-un costum bej, casual elegant, potrivit stilului său, Smiley a fost numai un zâmbet în fotografia surprinsă după semnarea actului la Starea Civilă. Nici mireasa, Gina Pistol, nu a fost mai prejos. Se știe deja că aceasta a pregătit două rochii pentru marele eveniment, iar rochia purtată la cununia civilă s-a potrivit perfect stilului ginerelui, prin delicatețea dantelei din zona bustului și a brațelor, dar și datorită fluidității mânecilor și fustei.


În ceea ce privește buchetul, Gina Pistol a optat pentru un buchet format integral din floarea miresei, ce completează perfect design-ul rochiei boho chic, iar coafura a constat în bucle lejere.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus mai multe fotografii cu mirii.


Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni