• PRO TV
  • Ploaia nu le-a stricat ținuta invitaților. Rochia superbă purtată de Andreea Esca la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Ploaia nu le-a stricat ținuta invitaților. Rochia superbă purtată de Andreea Esca la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Ploaia nu le-a stricat ținuta invitaților. Rochia superbă purtată de Andreea Esca la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Astăzi, 27 mai, Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele într-un cadru de poveste, la Palatul Snagov. Înainte de ceremonia religioasă, cei doi și-au consemnat dragostea în fața legii, alături de cei apropiați, invitați printre care s-a numărat și Andreea Esca. Iată cum arată rochia superbă purtată de prezentatoarea TV!

Dacă mirii Smiley și Gina au impresionat prin aerul relaxat și eleganța ținutelor atent alese pentru cununia civilă și cea religioasă, invitații nu aveau cum să fie mai prejos. Deși nu au apărut multe imagini de la Starea Civilă, Andreea Esca a fost mai activă pe rețelele sociale și a oferit fanilor câteva fotografii de la eveniment, printre care și o imagine cu ținuta purtată.

Superbă, ca întotdeauna, Andreea Esca nu a lăsat ploaia să îi strice planurile și a mers la Starea Civilă într-o elegantă rochie albastră, cu motive florale, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale în aceeași nuanță de albastru electrizant și o umbrelă transparenta, care nu i-a servit doar ca protecție pentru ploaie, ci i-a oferit și un aer șic.

Gina Pistol și Smiley și-au spus "DA" dupa o frumoasa relație de sase ani, în urma căreia s-a născut și fetița lor Josephine.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni