• PRO TV
  • Nunta anului! Smiley, declarație de dragoste emoționantă pentru proaspăta sa soție, Gina Pistol: ”E superbă”

Nunta anului! Smiley, declarație de dragoste emoționantă pentru proaspăta sa soție, Gina Pistol: ”E superbă”

Nunta anului! Smiley, declarație de dragoste emoționantă pentru proaspăta sa soție, Gina Pistol: ”E superbă”

  27 mai va fi o zi de sărbătoare în familia lui Smiley cu Gina Pistol, pentru că în această zi cei doi și-au unit destinele în cadrul unui eveniment fastuos.

După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații la Orangeria Iris, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Smiley și-a făcut timp și pentru jurnaliști și i-a făcut proaspetei sale soții o superbă declarație de dragoste: 

”O descopăr astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”. 

Întrebat cum a reacționat când a văzut-o pe Gina Pistol în rochia de mireasă, Smiley a răspuns emoționat: ”Am rămas șocat. Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că a decis să avem o familie împreună, în adevăratul sens”.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.
 
Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.
 
Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună»!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni