• PRO TV
  • Ce nume poartă Gina Pistol după căsătoria cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine!”

Ce nume poartă Gina Pistol după căsătoria cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine!”

Ce nume poartă Gina Pistol după căsătoria cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine!”

Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit într-un cadru de basm la Snagov. Mirii au dansat și s-au distrat până în zori alături de cei 300 de invitați. Andreea Esca, Ruby, Mario Fresh, Lora, Loredana Groza sau Mira sunt doar câțiva dintre invitații care au petrecut alături de fericitul cuplu. 

Cununia civilă a avut loc la Palatul Snagov, iar apoi mirii și-au așteptat invitații la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

„DA-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple”, a spus Smiley după cununia civilă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Ce nume poartă Gina Pistol după căsătoria cu Smiley

Toată lumea o știe de Gina Pistol, însă puțini știu care este de fapt numele real al vedetei. În buletin, Gina este de fapt Georgeta, nume care a fost ales de nașa ei de botez. 

„Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a povestit Gina Pistol într-o emisiune online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina a mărturisit că după nuntă a luat numele soțului ei, însă și-a păstrat și numele fată. Numele din buletin al lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria. 

„Am păstrat și numele meu că un numerolog mi-a zis că e de bine. Și atunci de ce să nu dea bine… Am păstrat și numele meu. Am două acum”, a mărturisit Gina. În buletin vedeta va fi Maria Pistol Georgeta. 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni