• PRO TV
  • Gina Pistol, moment spectaculos la nuntă. Vedeta a cântat piesa "Șaraiman", uimindu-l pe Smiley

Gina Pistol, moment spectaculos la nuntă. Vedeta a cântat piesa "Șaraiman", uimindu-l pe Smiley

Gina Pistol, moment spectaculos la nuntă. Vedeta a cântat piesa "Șaraiman", uimindu-l pe Smiley

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă ca în povești. Cei doi și-au spus "Da" pe 27 mai, la Palatul Snagov și au petrecut cu invitații până în zori, la Orangeria Iris. De-a lungul serii au existat mai multe momente inedite, însă unul care a captat atenția fanilor a fost cel în care Gina a cântat piesa "Șaraiman".

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost într-adevăr nunta anului. Ținut la Palatul Snagov și Orangeria Iris, evenimentul a strâns toată lumea bună din showbiz și s-a lăsat cu o petrecere despre care s-a vorbit zile întregi. Cu artiști precum Damian Drăghici, Luis Gabriel și trupa Azur, mirii și invitații au dansat și s-au distrat toată noaptea. Ba mai mult, Gina Pistol s-a simțit atât de bine încât a cântat câteva versuri pentru Smiley, care a privit-o cu admirație întregul moment.

Vedeta a profitat de faptul că Damian Drăghici și trupa sa le-au cântat la nuntă și a hotărât să-și surprindă soțul cântând piesa "Șaraiman". Momentul a fost unul de-a dreptul spectaculos, Gina uimind din nou cu abilitățile sale vocale.

@alinpascal Replying to @DOINA 888 ♬ original sound - alin pascal

Bineînțeles, filmarea a fost publicată și pe rețelele sociale, fanii mirilor fiind captivați atât de atmosfera de la nuntă, cât și de vocea Ginei Pistol.

"Așa nunta nici nu am văzut , naturală, plină de viața, nu cu fițe ca altele din showbiz, urmăresc cu mare drag ce este legat de nunta lor! Felicitări!, "Chiar s-au distrat la nunta lor nu că alții care stau țepeni", "Ce fain s-a distrat lumea !!! Are voce chiar mult mai bună decât multe din showbiz", au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni