• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, colier de peste un milion de lire sterline la Festivalul de Film de la Cannes

Georgina Rodriguez, colier de peste un milion de lire sterline la Festivalul de Film de la Cannes

Georgina Rodriguez, colier de peste un milion de lire sterline la Festivalul de Film de la Cannes

Partenera lui Cristiano Ronaldpo nu încetează să șocheze! Apariția sa la Festivalul de Film de la Cannes a stârnit controverse în rândul fanilor săi, dat fiind faptul că la gât a purtat un colier în valoarea de peste un milion de euro.

Georgina Rodriguez și-a făcut apariție la marele eveniment îmbrăcată într-o rochie neagră și strălucitoare, care i-a pus în evidență silueta de invidiat, dar piesa de rezistență a fost, însă, colierul care strălucea la gâtul ei. Bijuteria de la Chopard valoarează aproximativ un milion de lire sterline, dar jurnaliștii de la The Sun au aflat că nu îi aparține, ci doar a împrumutat-o! (Vezi în galeria de mai sus cum arată colierul purtat de partenera lui Cristiano Ronaldo)

„Destul de bine pentru o fostă asistentă la un magazin Gucci”
, au notat jurnaliștii de la The Sun.

Chiar și așa, Georgina Rodriguez are o colecție de bijuterii de-a dreptul impresionantă, care depășește patru milioane de lire sterline.

Suma impresionantă pe care ar putea să o câștige Georgina după despărțirea de Ronaldo

Averea lui Cristiano Ronaldo se ridică în acest moment la aproximativ 1 miliard de euro și, conform presei portugheze, Georgina Rodriguez are dreptul de a încasa, în urma unei eventuale separări, nu mai puțin de 35% din suma fabuloasă a fotbalistului lui Al-Nassr. Pe scurt, modelul argentinian ar pune mâna pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Despărțirea celor doi nu ar fi, totuși, departe de realitate. Potrivit Marca, starul portughez „este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă”.

Sursă foto: Getty
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni