• PRO TV
  • Iulian Nunucă și Winael Baldus, pe aceeași scenă la Romanian Creative Week

Iulian Nunucă și Winael Baldus, pe aceeași scenă la Romanian Creative Week

Iulian Nunucă și Winael Baldus, pe aceeași scenă la Romanian Creative Week

Iulian Nunucă și Winael Baldus au cucerit milioane de români după ce au cântat pe scena de la Vocea României 2022 și au ajuns până în finala show-ului. Iulian Nunucă a și adus trofeul sezonului 10 în echipa Tudor. 

Cei doi au oferit un moment memorabil publicului ieșean, după ce au cântat în deschiderea concertului VAMA de la Romanian Creative Week. Show-ul s-a desfășurat în Amfiteatrul&Grădinile Palas din Iași. 

„Suntem foarte fericiți să fim aici împreună și o să fie un moment frumos!”, a declarat Iulian Nunucă pentru PRO TV Plus, înainte de a urca pe scenă. 

Iulian și Winael au ridicat publicul în picioare și au cântat o parte dintre piesele cu care au impresionat audiența și la Vocea României. 

Cel mai emoționat a fost Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022. 

„Cred că eu am cele mai mari emoții. E foarte ciudat ca acum după Vocea României să cânt și să mă întâlnesc cu Tudor în afara programului ca să zic așa. Tot ce pot să spun este că e și mai mare bucuria”, a declarat Iulian Nunucă. 

„E o onoare pentru mine să cânt în deschiderea trupei VAMA”, a completat și Winael Baldus. 

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care s-a desfășurat la Iași în perioada 19-28 mai 2023, a bătut anul acesta, la cea de-a treia ediție, mai multe recorduri, între care peste 1 milion de spectatori, și a înregistrat o premieră europeană.

Conform Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO - European Union Intellectual Property Office), Romanian Creative Week este evenimentul care, la nivel european, adună la un loc cel mai mare număr de industrii creative, 11 în total: Film, Arte performative, Arte, Meșteșuguri, Design, Muzică, Arhitectură, Advertising, Modă, New Media, Gaming.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni