• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, dezvăluiri neașteptate despre a doua sarcină! Vedeta a uimit cu afirmațiile sale: „Un băiețel”

Adelina Pestrițu, dezvăluiri neașteptate despre a doua sarcină! Vedeta a uimit cu afirmațiile sale: „Un băiețel”

Adelina Pestrițu, dezvăluiri neașteptate despre a doua sarcină! Vedeta a uimit cu afirmațiile sale: „Un băiețel”

La nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost prezentă și Adelina Pestrițu, la brațul soțului său, Virgil Șteblea. Bruneta a strălucit la marele eveniment, dar fanilor le-a atras atenția cu totul altceva, mai exact o burtica suspectă de gravidă

Adelina Pestrițu are o siluetă de invidiat, drept pentru care își permite să îmbrace absolut orice. La nunta lui Smiley cu Gina Pistol, vedeta a purat o rochie neagră, superbă, care i-a scos în evidență formele perfecte. Chiar și așa, într-o fotografie publicată pe rețelele de socializare, s-a întrevăzut o burtică suspectă de gravidă, iar fanii au început să își pună întrebări. (Vezi în galeria de mai sus cum arată burtica Adelinei Pestrițu)

Pentru a lămuri totul, Adelina Pestrițu a oferit un interviu pentru Click în care a afirmat că atât ea, cât și soțul său, își mai doresc un copil.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu șttim dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Adelina Pestriţu, despre familia cu doi căţei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni