• PRO TV
  • ”E o eroare în Matrix!” Un avion surprins complet nemișcat pe cer a devenit viral pe TikTok

”E o eroare în Matrix!” Un avion surprins complet nemișcat pe cer a devenit viral pe TikTok

”E o eroare în Matrix!” Un avion surprins complet nemișcat pe cer a devenit viral pe TikTok

Utilizatorii de TikTok sunt convinși că a fost ”o eroare în Matrix” în momentul în care au văzut clipul video ce surprindea un avion nemișcat pe cer. 

O mulțime de utilizatori au devenit virali după ce au pretins că văd OZN-uri pe cer. De data aceasta, este vorba de un avion. Un avion care nu se mișcă pe cer și pe care un utilizator l-a surprins cu camera video de la telefon. 

 

Clipul, postat de o femeie pe numa Tania, a strâns peste 5 milioane de vizualizări, dar cu toate acestea nimeni nu a putut să explice fenomenul. 

În video, Tania conduce mașina pe sub avion și sub niște fire de electricitate, capturând o scenă în care aeronava pare complet nemișcată, sfidând mișcare traficului de dedesubt. 

Comentariul la video este: ”Eroare în Matrix? Nu este prima oară când am văzut asta în Chicago”.

Mai bine de 9000 de oameni au comentat la clipul video, exprimându-și confuzia și împărtășind experiențe similare. 

Unul dintre comentatori a oferit o posibilă explicație, menționând că tatăl lui - care a fost pilot - a spus că avionul doar pare în staționare și că ar fi vorba de o iluzie optică. 
 

@tania.draws Glitch in Matrix? This isn’t the first time I’ve seen this in Chicago either #glitchinthematrix #fyp ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound


 

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni