• PRO TV
  • Roxana Hulpe, imagine adorabilă cu fetița ei în ziua botezului. Ce ținută și-a ales prezentatoarea

Roxana Hulpe, imagine adorabilă cu fetița ei în ziua botezului. Ce ținută și-a ales prezentatoarea

Roxana Hulpe, imagine adorabilă cu fetița ei în ziua botezului. Ce ținută și-a ales prezentatoarea

Pe 27 mai, Roxana Hulpe și-a botezat fetița. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a invitat prieteni apropiați, dar și mulți colegi de la Pro TV, printre care Amalia Enache, Rareș Năstase și Liliana Curea. 

Cosmin Stan și Andreea Oana, soția lui, au fost nașii de botez ai fiicei Roxanei Hulpe, pe care o cheamă Zora Rafila. 
 
Roxana Hulpe a preferat ca botezul să aibă loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gilău, judeţul Cluj, acolo unde slujește chiar tatăl ei. Astfel, micuța Zora a fost botezată chiar de către bunicul ei. 

După slujba de la biserică, toți invitații au mers la un restaurant din Cluj-Napoca, unde s-au distrat pe muzica lui Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. El e de ceva vreme DJ, potrivit okmagazine.ro

Roxana Hulpe a purtat un cosum alb, prevăzut cu o pelerină transparentă. Soțul ei a avut o ținută casual, alcătuită din cămașă albă, pantaloni albaștri și sacou gri în carouri.  (vezi în galeria foto de mai sus imagini adorabile cu fetița lor, Zora)

Prezentatoarea a povestit anterior, în emisiunea „Vorbește lumea”, cum i-a ales numele fiicei sale.

Explicație foto: 27 mai 2023/ Botezul Zorei. Rareș Năstase și soția lui, Ana/ Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu. 
 
Pe 1 iunie, Roxana Hulpe își sărbătorește ziua de naștere. Prezentatoarea de la PRO TV împlinește 33 de ani. Astăzi, ea a scris un mesaj emoționant pe pagina de socializare: „Ultima zi din 32 mi-a amintit că anul acesta am reușit să ating la propriu dragostea! Ce împlinire! 32, ce an ai fost! Încă nu am reușit să mă trezesc din tot ce trăiesc, încă greșesc mult, încă pare că visez, încă învăț să trăiesc visul, dar sunt mai recunoscătoare ca oricând. De anul acesta totul este despre ea și vreau doar să fiu cu ea, altfel nu sunt nimic. Zora Zorilor.”


Sursă foto: Facebook/ Rafila Roxana Hulpe , Instagram/ cosminstanpro
 
Vezi și: Dan Ursa, câștigătorul Survivor, despre competiția vieții 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni