• PRO TV
  • Cine îl va boteza pe băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. ”Este un semn că Dumnezeu...”

Cine îl va boteza pe băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. ”Este un semn că Dumnezeu...”

Cine îl va boteza pe băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. ”Este un semn că Dumnezeu...”

Theo Rose, actriță în serialul ”Clanul” de la PRO TV și antrenoare, alături de Smiley, în sezonul trecut Vocea României, va deveni în scurt timp mămică de băiat.

Alături de Anghel Damian, aceasta îl așteaptă cu nerăbdare pe micuțul Sasha. Recent, au apărut și informații cu privire la părintele spiritual al băiețelului. Este vorba de Raluca Diaconu, sora artistei, care abia așteaptă acest eveniment.

Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a dezvăluit Raluca Diaconu la Teo Show.

„Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer. Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, a mai spus Raluca Diaconu, care e cântăreața de muzică populară.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni