• PRO TV
  • Smiley și Gina Pistol, primele imagini din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele

Smiley și Gina Pistol, primele imagini din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele

Smiley și Gina Pistol, primele imagini din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele

După nunta ca în povești pe care au avut-o în urmă cu doar o săptămână, Gina și Smiley au plecat în luna de miere într-o locație de vis, iar imaginile postate de acolo vorbesc de la sine.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de 7 ani, iar de curând au decis să facă următorul pas foarte important în viața lor. S-au căsătorit, iar evenimentul organizat într-un cadru de vis a inspirat o țară întreagă. 

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, si grădină, dar ce n-avem”, scria Smiley pe rețelele de socializare la momentul respectiv. 

Acum, artistul și partenera sa de viață au plecat în luna de miere, fără fetița lor, Josephine. Și-au dorit să petreacă timpul singuri, motiv pentru care profită din plin de vacanța luxoasă, cadou pe care l-au primit de la nașii lor.

Smiley și Gina sunt cazați la Le Domaine du Mas de Pierre, un resort de cinci stele unde prețul unei singure nopți este destul de piperat. Cei care vor să rezerve o cameră la acest hotel trebuie să scoată din buzunar de la 1.842 de lei, până la 5.451 de lei pentru o noapte.

Sursă foto: Instagram

Vei și: Smiley și Gina, o nuntă scumpă foc

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni