• PRO TV
  • Nicolae Guță, val de jigniri la adresa unui nuntaș, în timpul cântării

Nicolae Guță, val de jigniri la adresa unui nuntaș, în timpul cântării

Nicolae Guță, val de jigniri la adresa unui nuntaș, în timpul cântării

Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele din România. Acesta are o carieră impresionantă, fiind admirat de publicul larg mai ales pentru modul unic în care își desfășoară momentul artistic, în timpul petrecerilor la care este invitat să cânte. 

Nicolae Guță, deși este admirat de mulți oameni și întotdeauna a primit aprecieri pentru felul său de a fi, a dat-o în bară în cadrul unei nunți. Acesta ar fi fost criticat de un nuntaș în timpul cântării, moment în care nu s-a mai putut abține și a închis orice show pentru a-i face morală omului care a avut curajul să îl judece pentru prestația artistică. 

Pe TikTok, s-a viralizat un videoclip în care Nicolae Guță jignește nuntașul în nenumărate rânduri. După ce l-a numit „prost” de mai multe ori, manelistul începe să vorbească în limba romani:
 

@blagaflorin #lautari #guta #muzica #scandal ♬ sunet original - Blaga Florin


„Vezi că vorbești aiurea! Eu nu sunt c****a, ține minte ce îți spun. Tu ești un prost! Ești prost și ești și chel! Ești prost, ca să știi! Pe mine dacă mă cheamă lumea să cânt la masă, eu sunt lăutar.. nu decid eu la cine cânt! Eu îți cânt până mâine, dar ce să fac? Trebuie să ascult de oameni!”, a spus Guță pe scenă. 

Ulterior, oamenii prezenți la eveniment au încercat să îl liniștească pe manelist, însă fără rezultat. 

Sursă foto: Nicolae Guță/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni