• PRO TV
  • Bărbații nu se pot abține să se uite chiar și când e cu copilul în brațe! Emily Ratajkowski, apariție de senzație

Bărbații nu se pot abține să se uite chiar și când e cu copilul în brațe! Emily Ratajkowski, apariție de senzație

Bărbații nu se pot abține să se uite chiar și când e cu copilul în brațe! Emily Ratajkowski, apariție de senzație

Emily Ratajkowski are 31 de ani, este divorțată și mama unui băiețel de 2 ani. În plus, are o carieră de succes modelling și este și femeie de afaceri. Colecțiile ei de costume de baie sau lenjerie intimă se vând ca pâinea caldă. Mai mult, este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, fiind vânată de cei mai râvniți burlaci de la Hollywood.

În asemenea condiții, nu este de mirare că paparazzii sunt mereu pe urmele ei. Și asta pentru că ieșirile ei în public sunt spectaculoase. Emily are una dintre cele mai provocatoare garderobe din showbiz, etalându-și trupul perfect în cele mai hot piese vestimentare.

La cea mai recentă apariție în New York, Emily Ratajkowski a atras toate privirile cu outfitul ei sexy. Chiar dacă era cu băiețelul în brațe, vedeta a fost imposibil de ignorat. Îmbrăcată într-un top negru mulat și super decoltat, cu abdomenul la vedere, și într-o fustă ușor transparenta, Emily a fost de-a dreptul irezistibilă. Este imposibil să nu întorci privirea după cea mai sexy mămică din showbiz.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Emily Ratajkowski a avut parte de o viață amoroasă intensă după ce a divorțat de Sebastian Bear-McClard: s-a întâlnit cu 6 bărbați în 7 luni. Fostul soț, cu care modelul are un fiu în vârstă de doi ani, a înșelat-o, însă ea nu s-a lăsat demoralizată și și-a văzut de viață în continuare. De curând, Emily a lăsat să se înțeleagă că e îndrăgostită de Harry Styles, însă la scurt timp după aceste declarații vedeta a fost văzută în compania unui fost iubit.

De la comediantul Pete Davidson până la Brad Pitt și Harry Styles, Emily Ratajkowski s-a iubit cu unii dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Însă nu vrea neapărat să se oprească aici. Vedeta tocmai a declarat că este dispusă să își încerce norocul și cu o femeie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni