• PRO TV
  • Cum a aflat soția lui Arnold Schwarzenegger că actorul are un fiu secret cu menajera: „Apoi am spus adevărul..”

Cum a aflat soția lui Arnold Schwarzenegger că actorul are un fiu secret cu menajera: „Apoi am spus adevărul..”

Cum a aflat soția lui Arnold Schwarzenegger că actorul are un fiu secret cu menajera: „Apoi am spus adevărul..”

Arnold Schwarzenegger a făcut o serie de mărturisiri în documentarul despre viața sa, intitulat „Arnold”. Actorul în vârstă de 75 de ani a atins un subiect sensibil și a vorbit despre momentul în care fost nevoit să recunoască în fața soției sale că are un fiu secret după aventura cu menajera familiei. 

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat oficial în 2021, însă erau separați încă din anul 2011. Divorțul legendarului culturist s-a întins pe 10 ani, motiv pentru care este considerat „cel mai lung divorț din istorie”.  

În timpul căsniciei, Arnold a avut o aventură cu menajera Mildred Baena, din care a rezultat un fiu. Este vorba despre Joseph Baena, tânărul de 25 de ani care calcă pe urmele tatălui și este pasionat de culturism. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)



Arnold i-a spus soției sale despre Joseph în anul 2011, în timpul unei ședințe de consiliere matrimonială. 

În documentarul „Arnold", acesta își amintește că consilierul lor i-a pus o întrebare „foarte specifică" la cererea soției sale de atunci.

„Vrea să știe dacă ești tatăl lui Joseph", a spus consilierul. 

„Am crezut că mi s-a oprit inima. Și apoi am spus adevărul… Da, Maria. Joseph este fiul meu". Actorul a mărturisit că fosta sa soție a fost „distrusă” și că familia lui a suferit enorm. 

Arnold a continuat să explice că, după aventura din 1996, nu a crezut inițial că este tatăl lui Joseph, deoarece Mildred era căsătorită cu Rogelio Baena la acea vreme.

„La început chiar nu am știut. Dar cu cât creștea mai mult, cu atât îmi era mai clar acest lucru”, a mai spus actorul.

Arnold Schwarzenegger s-a căsătorit cu Maria Shriver în anul 1986. Cuplul are patru copii: fiicele Katherine și Christina și doi fii: Patrick și Christopher. Cel din urmă s-a născut cu doar câteva zile înainte de Joseph, fiul lui Arnold din relația cu menajera familiei. 

„Divorțul a fost foarte, foarte dificil la început. În cele din urmă, mergi mai departe… Ea și cu mine suntem foarte buni prieteni acum și suntem foarte mândri de modul în care ne-am crescut copii”, a adăugat Arnold, potrivit Page Six

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni