• PRO TV
  • Medicii au dat verdictul în cazul Danei Roba! Declarațiile surorii sale: Șansele să rămână o legumă sunt uriașe

Medicii au dat verdictul în cazul Danei Roba! Declarațiile surorii sale: Șansele să rămână o legumă sunt uriașe

Medicii au dat verdictul în cazul Danei Roba! Declarațiile surorii sale: Șansele să rămână o legumă sunt uriașe

La începutul acestei săptămâni, fosta iubită a lui Nicolae Guță, Dana Roba a fost transportată de urgență la spital după ce partenerul său de viață a lovit-o puternic cu un ciocan în cap. Tragedia a șocat o țară întreagă, dar și pe medicii care au operat-o pe tânără timp de 9 ore. 

Dana Roba este tânăra de 31 de ani, care în trecut apărea pe primele pagini ale ziarelor tabloide din cauza despărțirii de Nicolae Guță. Femeia, de meserie make-up artist și-a refăcut viața la scurt timp după separarea de manelist, alături de Daniel Balaciu, bărbatul cu 14 ani mai mare decât ea, care zilele trecute a comis o faptă care l-a trimis direct în spatele gratiilor: și-a lovit partenera cu un ciocan în cap de mai multe ori, aceasta având nevoie urgentă de îngrijiri medicale. 

Luni, 5 iunie 2023, Dana Roba era trasportată de urgență la spital, acolo unde doctorii au operat-o pe creier timp de 9 ore. O țară întreagă este curioasă să afle care sunt consecințele faptelor lui Daniel Balaciu și ce se va întâmpla cu fosta iubită a lui Nicolae Guță după trauma suferită. 

Astfel, CANCAN.ro a contactat surse din spital, care au declarat că Dana Roba se află în acest moment într-o comă indusă prin analgosedare, deoarece creierul acesteia trebuie să fie în repaos după un astfel de incident. Potrivit acestora, există foarte multe riscuri ca după intervenția chirurgicală, fosta iubită a lui Nicolae Guță să se confrunte cu probleme de vorbire și locomotorii. 

„Este într-o comă ușoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operație de nouă ore. Din păcate, șansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune și că mai este în viață. Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă, să vorbească, să aibă o viață cât de cât normală. Șansele să rămână o legumă sunt uriașe. Asta din punct de vedere medical. Am văzut, însă, și minuni. 

Dumnezeu este Puternic. Vom știi cu exactitate atunci când o vom trezi. Este important să nu se formeze un nou hematom, să nu existe vreo complicație. Loviturile primite au fost de o brutalitate ieșită din comun. Ea nu a mai fost conștientă încă de la prima lovitură de topor. Nu a suferit, nu a simțit durere, a leșinat după prima lovitură. Dacă medicii ar mai fi întârziat 3-4 minute, probabil că ar fi murit”, au dezvăluit surse medicale, sub protecția anonimatului, pentru CANCAN.ro.
 

Vedeta și bărbatul care a desfigurat-o au pășit în fața altarului după doar trei luni de relație, iar mai apoi au apărut și copiii, două fetițe care se aflau la bunici în ziua targediei.

Sursă foto: Dana Roba/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni