• PRO TV
  • O jurnalistă de 40 de ani a murit după o procedură cosmetică realizată de o persoană neautorizată

O jurnalistă de 40 de ani a murit după o procedură cosmetică realizată de o persoană neautorizată

O jurnalistă de 40 de ani a murit după o procedură cosmetică realizată de o persoană neautorizată

Lygia Fazio, o jurnalistă de 40 de ani din Brazilia foarte populară pe rețelele sociale, a murit în urma complicațiilor suferite după o intervenție estetică. Femeia a urmat o procedură de mărire a posteriorului, executată de o persoană neautorizată.

Lygia Fazio a ajuns la spital la începutul lunii mai, după ce a acceptat să i se injecteze silicon și metacrilat de polimetil în fese. Femeia de 40 de ani a suferit complicații după intervenție și a decedat la 31 mai.  

Familia jurnalistei a anunțat decesul ei zilele trecute, blamând mediul toxic în care aceasta trăia. Conform fratelui ei, George Oliveira, Lygia Fazio a fost supusă unei presiuni continue din partea televiziunii la care lucra.

Ea a intrat într-un mediu foarte toxic, în căutarea perfecțiunii. A încercat să se adapteze la acest standard estetic și a început să lucreze mai multe proceduri”, a spus acesta într-un interviu acordat revistei Quem.

Lygia Fazio avea o comunitate de aproape un milion de urmăritori pe Instagram și, deseori, s-a declarat împotriva intervențiilor estetice brutale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lygia Fazio (@lygiafazio)


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

În urmă cu câțiva ani, jurnalista susținea că nu vrea să-și schimbe înfățișarea radical, însă iubitul ei ar fi convins-o să intervină mai mult pentru a-și mări posteriorul.

Conform familiei, jurnalista ar fi suferit un atac cerebral în perioada în care s-a aflat internată.

Primele intervenții estetice au fost sesizate de familia ei, însă ele au fost puse pe seama activității sportive intense. Medicul care i le-a realizat a refuzat să le repete, motiv pentru care Lygia Fazio a apelat la un bărbat care nu era autorizat pentru așa ceva.

Lygia Fazio avea doi băieți, unul de 2 ani, celălalt de 11 ani.

Fotografii: @ lygiafazio

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni