• PRO TV
  • Cântăreața Anitta, dans senzual în costum de baie. Mișcările care au făcut-o celebră pe artista braziliană

Cântăreața Anitta, dans senzual în costum de baie. Mișcările care au făcut-o celebră pe artista braziliană

Cântăreața Anitta, dans senzual în costum de baie. Mișcările care au făcut-o celebră pe artista braziliană

Cântăreața de origine braziliană, Anitta, este cunoscută pentru mișcările sale senzuale, care îi lasă pe fani complet uluiți. Lipsită de inhibiții, atât pe scenă, cât și în viața reală, artista a publicat recent un clip în costum de baie, în care și-a fluturat toate formele, devenind virală într-un timp scurt.

Cântăreața de 30 ani s-a filmat pe terasa unei clădiri, îmbrăcată într-o pereche de chiloți tanga și o bustiera albă și a realizat unele dintre mișcările sale celebre, pe ritmurile piesei  TÁ OK.

@anitta

Aguarda eu postar o povo atras enquanto eu gravava isso hahahah

♬ Tá OK

Însă pentru că nu erau de ajuns cele peste 900.000 de vizualizări, Anitta a mai încărcat un video realizând același dans, de data aceasta pe marginea apei, în fața turiștilor aflați pe iaht. Atât trecătorii, care au început să-i imite mișcările, cât și utilizatorii de Tik Tok i-au apreciat dansul lasciv și chiar au lăudat-o în comentarii.

În mai puțin de 24 de ore aceasta a strâns peste 2,4 milioane de vizualizări la cel de-al doilea clip, și nu e de mirare având în vedere costumul de baie minuscul și mișcările sale celebre din fund.
 

@anitta

Nao é facil a vida do tik toker

♬ Tá OK


Sursă foto: Getty, Tik Tok

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni