• PRO TV
  • Weekend Sessions continuă la MARe – Muzeul de Artă Recentă, Primăverii 15

Weekend Sessions continuă la MARe – Muzeul de Artă Recentă, Primăverii 15

Weekend Sessions continuă la MARe – Muzeul de Artă Recentă, Primăverii 15

17 & 18 iunie, Sunset Sessions în Primăverii 15 – pe terasa Beans&Dots și în primul muzeu de artă privat din România: MARe

Cel mai cuminte festival vă invită cu prietenii la concerte, expoziții, ateliere, dar și o selecție de bătuturi perfecte pentru serile calde de vară.   

Programul celor 2 zile include sesiuni muzicale Duo Cristi Horia (vioară) & Sorin Romanescu (chitară), Luna MAAR – jazz & folk, Electric Brother - live multimedia & electronic music, sesiune de harpă clasică – Mariana Tudor, Two Sides Records – DJ set cu viniluri dintr-o selecție specială.

În ambele zile, participanții vor putea lua parte la sesiuni de poezie și dans contemporan – pe versurile lui Iulian Tănase vor dansa Adora Tănase și Raluca Adomnicăi, mindfulness pe terasa muzeului cu Teodora Iacob discuții și selecții de scurtmetraje de la absolvenții UNATC I.L. Caragiale. 

Cei mici se vor bucura de ateliere de teatru dedicate coordonate de 

Participanții pot vizita toată seara expozițiile temporare și permanente din colecția MARe.

Sâmbătă și duminică, de la 16.00 la 21.00

Detalii program: www.weekendsessions.ro/program.html

Rezervă loc pe: https://eventbook.ro/other/bilete-weekend-sessions-in-muzee-si-gradini

 

Timp de 7 luni, din mai până în octombrie, Weekend Sessions transformă muzeele și grădinile acestora în spații de întâlnire pentru bucureșteni. Vizitatorii se vor bucura de sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop Indie de la artiști independenți, proiecții de film, momente de poezie contemporană, tururi ghidate de terapeuți, arhitecți, designeri, istorici şi alți invitați speciali, precum şi de sesiuni de mindfulness și yoga, discuții & dezbateri, ateliere creative pentru copii.  

Următoarele muzee confirmate în program sunt: 

Muzeul Municipiului București: Casa Filipescu Cesianu, Calea Victoriei (1&2 iulie, 8&9 iulie), 16.00-21.00  

Muzeul Național al Țăranului Român, Str. Monetăriei 3, (5&6 august), 17:00-23.00 

Muzeul Municipiului București: Grădina & vila Nicolae Minovici (30&1 octombrie, 7&8 octombrie), 15.00-20.00  

Acest program nu ar fi posibil fără susținerea UniCredit Bank, Aqua Carpatica, Flash Lighting Services SA și a vizitatorilor care cumpără bilet. 

DESPRE WEEKEND SESSIONS, UN PROGRAM ASOCIAȚIA ANTREPRIZA CULTURALĂ  

Weekend Sessions este un program cultural independent care celebrează artiștii locali, spațiile publice emblematice și socializarea cu sens. A început în 2021 la Grădina Botanică a Universității din București unde a transformat un spațiu de picnic în prilej de experiențe memorabile și întâlniri cu sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop indie de la artiști independenți, degustări de la antreprenori locali, proiecții de film în natură, momente de poezie, discuții cu terapeuți, sesiuni de mindfulness și yoga, ateliere creative pentru copii. În primii doi ani a reunit aproape 300 de artiști și invitați speciali, peste 30.000 de vizitatori adulți și 10.000 de copii. www.weekendsessions.ro 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni