• PRO TV
  • Stephan Pelger a fost găsit fără suflare! Anchetatorii suspectează în primul rând sinuciderea 

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare! Anchetatorii suspectează în primul rând sinuciderea 

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare! Anchetatorii suspectează în primul rând sinuciderea 

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare joi, 8 iunie, în locuința lui. Designerul avea 43 de ani și urma să împlinească 44 de ani.  

Moartea sa i-a șocat pe apropiați, mai ales că mulți dintre ei l-au întâlnit recent. Conform primelor informații, un vecin l-a găsit în apartamentul său. Potrivit cancan.ro, artistul suferea de depresie de ani buni. 

Vezi fotografii cu regretatul Stephan Pelger în Galeria Foto 

Într-un comunicat al Poliției Capitalei, se arată:
 
„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”

Tot potrivit cancan.ro, Stephan Pelger ar fi mărturisit faptul că se confruntă cu depresie și că nu poate dormi fără să ia pastile. Se pare că insomnia cronică îl măcina de cinci ani, de când a fost marcat profund de faptul că a fost bătut în anul 2018, la Cannes. În luna februarie, spunea că dorește să meargă la dezintoxicare deoarece se pare că pierduse controlul propriei vieți.

FOTO: STEPHAN PELGER INSTAGRAM 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni