• PRO TV
  • Laura Cosoi și Adela Popescu, petreceri fastuoase de zilele copiilor. Micuța Rita, sărbătorită unde s-a filmat Wednesday

Laura Cosoi și Adela Popescu, petreceri fastuoase de zilele copiilor. Micuța Rita, sărbătorită unde s-a filmat Wednesday

Laura Cosoi și Adela Popescu, petreceri fastuoase de zilele copiilor. Micuța Rita, sărbătorită unde s-a filmat Wednesday

Laura Cosoi și Adela Popescu au sărbătorit cu fast în acest weekend. Ambele vedete au organizat petreceri pentru copiii lor: micuța Rita, fiica Laurei, a împlinit 5 ani, iar Alexandru, băiatul Adelei, a împlinit 7 ani.

Atât Adela, cât și Laura, au organizat petreceri tematice pentru copii. Adela i-a teleportat pe invitați în universul Harry Potter. Personajele din celebra serie, cât și un tort personalizat au creat o atmosferă de basm atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor.

La party, Adela a sărbătorit ziua fiului ei alături de Laura Cosoi, Ada Condeescu, Andreea Ibacka și Dana Rogoz. O parte din invitați au mers și la petrecerea micuței Rita.



Laura Cosoi a organizat petrecerea la studiourile unde s-a filmat serialul Wednesday.

Rita a purtat o rochiță neagră, ca și celebrul personaj, și a avut două codițe împletite. Tortul a arătat și el la fel de impresionant.

“I-am organizat o perecere Ritei în avans fix în locul în care s-a filmat Wednesday”, a scris Laura Cosoi pe Instastory.

“Rita noastră bună, copil senin și drag, La mulți ani! Să păstrezi lumina, zâmbetul și bucuria asta toată viața! Să fii sănătoasă și fericită”, i-a urat vedeta fiicei sale.

Intră în GALERIA FOTO de mai sus să vezi ce alte imagini au postat vedetele de la cele două evenimente.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni