• PRO TV
  • Scandalurile din viața lui Silvio Berlusconi. Ce spunea românca Ioana Vișan despre petrecerile „Bunga bunga”

Scandalurile din viața lui Silvio Berlusconi. Ce spunea românca Ioana Vișan despre petrecerile „Bunga bunga”

Scandalurile din viața lui Silvio Berlusconi. Ce spunea românca Ioana Vișan despre petrecerile „Bunga bunga”

Cariera lui Silvio Berlusconi a fost marcată de procese de evaziune fiscală, corupție și sex cu minori. Sunt de notoritate petrecerile sexuale denumite „Bunga bunga”, la care a participat și Ioana Vișan, o tânără care s-a ales cu titulatura de „românca lui Berlusconi” la acea vreme. 

Fostul premier al Italiei a murit luni, 12 iunie, la vârsta de 86 de ani, la spitalul San Raffaele din Milano. Controversatul politician suferea de pneumonie și de leucemie cronică. 

Cariera lui Silvio Berlusconi, marcată de scandaluri sexuale și fapte de corupție

Silvio Berlusconi a fost premier de trei ori în ultimii 17 ani, ultimul mandat fiind cel din perioada 2008-2011. Imaginea sa a fost grav afectată după ce în presă au apărut informații despre orgiile cu femei pe care le organiza la reședința sa din Roma. Mai mult, anchetatorii l-au acuzat pe fostul premier al Italiei că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de origine marocană. Dosarul este cunoscut sub numele „Ruby Rubacuori", iar politicianul a fost achitat după ce judecătorii au stabilit că deși a plătit o adolescentă pentru sex, nu existau dovezi care să probeze că politicianul știa că fata este minoră. 

În procesul intentat lui Berlusconi la acea vreme a apărut și numele unei românce. Este vorba despre Ioana Vișan, o tânără din Curtea de Argeș care l-a cunoscut pe italian în 2008, la o piesă de teatru. 

Cine e Ioana Vișan, femeia numită de presă „românca lui Berlusconi”

Ioana Vișan a fost numită de presă „românca lui Berlusconi”, iar în 2011 tânăra a făcut mai multe declarații despre relația cu policianul, în exclusivitate la emisiunea Happy Hour.

Ioana a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Berlusconi și a mărturisit că a primit mai multe plicuri cu bani de la acesta. 

„L-am cunoscut acum trei ani (n.red 2008) la teatru. Este o persoană foarte deschisă si foarte simpatică. După teatru, am fost invitată la o cină normală și foarte elegantă care a avut loc într-una din casele lui", a povestit atunci românca.

„Nu găsesc cuvinte pentru a-l descrie. Este o persoana deosebită, specială. Se uită la filme italiane, asculta muzică napoletană și cânta foarte bine melodii în limba franceză", a mai adăugat Ioana. 

Românca a mai declarat că fostul premier al Italiei a răsfățat-o cu cadouri scumpe, însă a ținut să sublinieze că între cei doi era doar o relație de amiciție. Femeia a primit inclusiv plicuri cu bani. 

„Au fost din prima zi și nu mi se pare nimic ieșit din comun. Câteodata erau, câteodată nu erau...nu mereu...la fel și bijuteriile. Câteodată erau...pur și simplu cadouri, atenții din partea unei persoane generoase", spunea Ioana Visan.

„Am o relație de amiciție care se bazează pe foarte mult respect. Este o persoană romantică și este foarte atent”, a adăugat Ioana, care le-a arătat atunci telespectatorilor și inelul Christian Dior primit în dar de la Berlusconi. 

Ioana Vișan a fost martor în dosarul intentat lui Silvio Berlusconi, iar anchetatorii i-au confiscat la acea vreme laptopul și telefoanele. Ea a recunoscut că participa la petrecerile organizate de fostul premier și era remunerată cu sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro. 

„Am fost la multe petreceri și se crease o atmosferă de prietenie. Nu am intreținut relații sexuale", a spus Vișan, care i-a luat în permanență apărarea politicianului. În cele din urmă, Berlusconi a ieșit basma curată și a fost achitat de judecători. 

Fotografii: Getty Images/ capturi Happy Hour

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni