• PRO TV
  • O adolescentă nevăzătoare, moment viral la America’s Got Talent! Simon Cowell a apăsat Golden Buzz-ul

O adolescentă nevăzătoare, moment viral la America’s Got Talent! Simon Cowell a apăsat Golden Buzz-ul

O adolescentă nevăzătoare, moment viral la America’s Got Talent! Simon Cowell a apăsat Golden Buzz-ul

Ariani Putri (17 ani) este o adevărată vedetă în Indonezia, țara ei natală, iar după apariția de pe scena America’s Got Talent, adolescenta nevăzătoare a reușit să ajungă la inimile a milioane de oameni din întreaga lume. 

Ariani Putri s-a născut în Yogyakarta, Indonezia, și este oarbă de la vârsta de trei luni. Mama fetei s-a confruntat cu o serie de complicații în timpul sarcinii, iar Putri s-a născut prematur, la doar șase luni, scrie Daily Mail. Deși este nevăzătoare, fetița a învățat să cânte la pian, chitară și flaut și își compune singură melodiile. 

La doar 8 ani, Putri a câștigat Indonesia’s Got Talent și de atunci se bucură de succes pe plan muzical în țara ei natală. Fetița cu o ambiție de fier visează să ajungă la fel de cunoscută ca Whitney Houston, iar visul ei cel mai mare este să câștige un Grammy. 

Până acolo, Ariani Putri a reușit să câștige inimile celor patru jurați de la America’s Got Talent și l-a convins pe Simon Cowell să apese Golden Buzz-ul. După ce a cântat o compoziție proprie, fata a fost copleșită de emoții și a început să plângă pe scenă. 

„A fost uimitor! Ne-ai vrăjit pe toți! Vocea ta… ești un înger”, i-a spus Sofia Vergara

„Mulți oameni nu cred în îngeri, dar eu cred că unul tocmai a aterizat pe scena noastră. Ești un superstar!”, a adăugat Howie Mandel.

„Ai doar 17 ani. Scrii cântece, ai o voce uimitoare și distinctivă. Ai o strălucire aparte în tine. Ești, cred, una dintre cele mai bune cântărețe pe care le-am avut vreodată în show-ul nostru”, a spus Simon Cowell, după care a apăsat Golden Buzz-ul.

Momentul tinerei de pe scena talentelor s-a viralizat rapid și a adunat milioane de vizualizări pe rețelele de socializare. Pe Youtube, performance-ul lui Putri a strâns peste 27 de milioane de vizualizări în doar câteva zile. 

Fetița a fost finalistă în 2016 la The Voice Kids Indonesia, iar doi ani mai târziu a interpretat Song of Victory la o importantă competiție sportivă din Asia. 

Putri are aproape un milion de urmăritori pe Instagram și 2,7 milioane de urmăritori pe TikTok. Ea își încântă fanii cu coveruri, dar și cu piesele ei originale. Cel mai de succes cântec al ei, „Tak Mampu Lupa”, care se traduce prin „Nu pot uita”, a fost lansat în 2022 și are peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube.

Fotografii: America's Got Talent/ capturi Youtube

Ai talent și vrei să te știe o țară întreagă? Românii au talent, cel mai iubit show de divertisment, a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon. Doritorii se pot înscrie deja AICI.

Toate momentele voastre favorite din sezonul 13 Românii au talent și nu nu numai pot fi urmărite pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni