• PRO TV
  • Și-a înscenat moartea, apoi și-a făcut apariția la propria înmormântare cu un elicopter. Cum au reacționat apropiații

Și-a înscenat moartea, apoi și-a făcut apariția la propria înmormântare cu un elicopter. Cum au reacționat apropiații

Și-a înscenat moartea, apoi și-a făcut apariția la propria înmormântare cu un elicopter. Cum au reacționat apropiații

David Baerton, un belgian în vârstă de 45 de ani, și-a înscenat moartea pentru a le da o lecție de viață rudelor și prietenilor. Pentru această „farsă macabră”, bărbatul a avut nevoie de ajutorul familiei. 

Belgianul care este creator de conținut pe TikTok le-a spus soției și copiilor despre planul său, iar aceștia au fost de acord să-l ajute. Una dintre fiicele sale a distribuit pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să fii bunic și aveai toată viața înainte. Te iubesc! Noi te iubim! Nu te vom uita niciodată”.

„Familia îndurerată” a organizat „înmormântarea” la sfârșitului săptămânii trecute lângă Liege, potrivit Daily Maily. În timp ce prietenii și rudele îl conduceau pe ultimul drum pe cel cunoscut în online sub numele de „Ragnar le Fou”, un elicopter a început să survoleze zona. După ce aparatul de zbor a aterizat pe un câmp, belgianul și-a făcut apariția alături de o echipă de filmare. 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

O parte din rudele „decedatului” au alergat să-l îmbrățișeze, în timp ce alții au rămas pur și simplu uluiți. Belgianul le-a dat și explicații celor prezenți. 

Baerton le-a spus că a recurs la acest gest nebunesc pentru că și-a dorit să vadă cum vor reacționa rudele și prietenii care s-au îndepărtat de el în ultima perioadă. 

„Ceea ce văd în familia mea mă rănește adesea. Nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. M-am simțit neapreciat. De aceea am vrut să le dau o lecție de viață și să le arăt că nu trebuie să aștepți până când cineva moare ca să te întâlnești cu el!”, a spus bărbatul potrivit sursei citate mai sus. 

Baerten a precizat că, deși „doar jumătate din familia mea a venit la înmormântare”, alte rude l-au contactat de atunci. 

„Asta dovedește cine ține cu adevărat la mine. Cei care nu au venit, m-au contactat după pentru a se întâlni cu mine. Așa că, într-un fel, am câștigat”, a mai spus bărbatul.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

Unul dintre prietenii săi apropiați a distribuit un filmuleț în care cei doi se îmbrățișează după ce s-au reunit. „Ne-ai făcut-o. Jur că plângeam și apoi am avut șocul ăsta, amice! Te iubim foarte mult”, a scris bărbatul în dreptul filmulețului care a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări. 

Fotografii: capturi TikTok

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni