• PRO TV
  • Laura Cosoi, îndurerată de moartea lui Stephan Pelger. Vedeta a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a creatorului de modă

Laura Cosoi, îndurerată de moartea lui Stephan Pelger. Vedeta a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a creatorului de modă

Laura Cosoi, îndurerată de moartea lui Stephan Pelger. Vedeta a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a creatorului de modă

Astăzi, 15 iunie, a avut loc slujba de comemorare a creatorului de modă Stephan Pelger, unde mai mulți apropiați l-au deplâns pe regretatul designer. Printre aceștia s-a numărat și Laura Cosoi, care nu și-a mai putut controla emoțiile și a izbucnit în lacrimi la eveniment.

Familia și apropatii lui Stephan Pelger s-au adunat astăzi pentru a-și lua rămas bun de la acesta în cadrul unei slujbe ținute în memoria sa, atât în limba germană, cât și în română. Printre aceștia s-a numărat și Laura Cosoi, o buna prietenă a creatorului de modă. Vizibil îndurerată de moartea acestuia, vedeta nu și-a mai putut ascunde emoțiile și a izbucnit în lacrimi, spunând doar cuvinte de laude la adresa designerului.

„Îmi pare rău…să-l pomenim așa cum era, foarte vesel, un suflet foarte blând, un creator minunat, un om strălucitor", a spus actrița, potrivit Cancan.

Laura Cosoi nu este singura care a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa lui Stephan Pelger. Tania Budi, prezentă și ea la slujba de comemorare, a ținut să-i aducă un ultim omagiu prietenului ei, pe care l-a considerat un om prea sensibil pentru această lume:

"Cred că pentru oamenii sensibili, pentru oamenii culți, pentru oamenii educați, rafinați este foarte greu în lumea asta. Este foarte greu în zilele astea pe care le trăim. Poezie de om. De când l-am cunoscut, i-am și zis în față: tu nu ești om, ești poezie de om. Așa a fost și așa o să rămână", a declarat Tania Budi, potrivit sursei menționate mai sus.

Stephan Pelger a încetat din viață pe 8 iunie, după ce a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat în propriul atelier de creație din Sectorul 2 al Capitalei, iar decizia sa ar fi fost cauzată de suferința provocată de depresia cu care se lupta ani de zile.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni