• PRO TV
  • Puya, bombardat cu pantofi și adidași la un concert. Ce i-au cerut fanii din public

Puya, bombardat cu pantofi și adidași la un concert. Ce i-au cerut fanii din public

Puya, bombardat cu pantofi și adidași la un concert. Ce i-au cerut fanii din public

Puya a fost martorul unor scene rare, pe care nu le-a mai întâlnit până acum în carieră. Rapperul a fost „bombardat” cu pantofi din public, iar fanii i-au cerut să-și pună semnătura pe ei.

Sesiune de autografe total neobișnuită pentru Puya. Artistul a susținut un concert susținut la Zilele Culturale ale Bârladului, iar la un moment dat fanii prezenți au început să arunce cu pantofi, adidași, sandale și ce mai purtau în picioare. 

În câteva minute, scena de la Bârlad s-a umplut de încălțări, în timp ce Puya se străduia să le semneze pe toate. Unii dintre participanții la concert au aruncat pe scenă bluze, cămăși și tricouri.

Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnătura, două”, a scris rapperul pe Instagram, luni.

Cei care n-au fost la concert au recunoscut că nu au mai văzut niciodată așa ceva, la un concert din România, și e posibil să fie o premieră. Cine știe?

Alții, care au fost acolo, au mărturisit că au fost nevoiți să plece acasă încălțați doar pe jumătate.

Ai fost toppp, chiar daca nu mi-am mai găsit adidasul”, a scris cineva pe rețeaua socială.

Nimeni nu o face cum o faci tu, Puya. Mulțumim pentru efort”, a scris o admiratoare.

După articolul de pe PROTV.RO, Puya a oferit un răspuns memorabil pe contul de socializare Puya © Scandalos Music.

Nu! Nu mă stresează pozele și autografele... în ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat.

Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale. 

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești necunoscuți care te cunosc câteodată mai bine decât tine. La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă... muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici și followeri”.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Puya continuă seria concertelor cu participarea la Young Island Bacău, pe 22 iulie. „Probabil, o să-mi serbez și ziua de naștere. Ăștia încă nu au aflat că, na, trebuie să-mi lase ziua liberă. Dar care e cel mai frumos mod de a sărbători ziua de naștere dacă nu alături de oamenii care te iubesc?”, a spus rapperul.

Fotografii: @puya_dragos/georgebadea2.0

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni