• PRO TV
  • Povestea romanului care a cucerit Norvegia in 2 minute: "In Romania nu reuseam deloc sa gasesc serviciu!"

Povestea romanului care a cucerit Norvegia in 2 minute: "In Romania nu reuseam deloc sa gasesc serviciu!"

Povestea romanului care a cucerit Norvegia in 2 minute: "In Romania nu reuseam deloc sa gasesc serviciu!"

Bogdan Ota, pianistul din Botosani care a cucerit Norvegia cu muzica sa, a explicat pentru EVZ regulile drastice ale emisiunii si cum a ajuns sa concureze la “Norvegienii au talent”.

Bogdan a plecat din tara pentru ca aici ii era din ce in ce mai greu si nu avea sanse sa duca viata pe care o dorea. “M-am stabilit in Norvegia anul trecut, in vara. Am venit aici sa muncesc orice, numai sa castig niste bani, deoarece acasa nu reuseam sa mai gasesc serviciu, era din ce in ce mai greu”, povesteste pianistul de 32 de ani, care i-a cucerit pe nordici cu talentul sau. 

Romanul, care in prezent lucreaza la o firma de transport si de montat copiatoare spune ca a ajuns din intamplare la concursul “Norvegienii au talent”, dupa ce seful lui, Tor Arne Hansen, l-a inscris si apoi l-a insotit in Olso, la precasting.

Bogdan Ota povesteste cat de dura a fost competitia pentru “Norvegienii au talent”, ca erau 200 de candidati, dintre care 5 pianisti solo, si trebuiau sa ramana numai 40 care sa treaca in semifinala. A avut emotii foarte mari, mai ales ca juratii ii avertizasera ca sunt in cautare de talente deosebite, iesite din comun si ca nu vor avea mila pentru nimeni. In plus, fiecare concurent nu avea la dispozitie decat 2 minute sa demonstreze ce poate.

Pianistul a trecut si printr-un moment de cumpana, cand a crezut ca nu are nicio sansa in concurs. “La etapa a doua, cand Adil Khan (n.r. unul din cei trei jurati de la "Norvegienii au talent") mi-a spus ca nu am ce sa caut in concursul acesta, mi s-au taiat picioarele. Am dat sa plec de pe scena si dupa aia a continuat: "eu cred ca esti un geniu al muzicii, iar noi suntem onorati sa te avem aici". Am inceput instant sa plang, deoarece se adunase foarte multa presiune asupra mea, emotii, oboseala, stres, serviciu de 10 ore pe zi si compus si studiat la pian noaptea cu castile pe cap”, a marturisit Bogdan Ota.

Acum, indiferent de rezultatul concursului, Bogdan Ota sustine ca viata lui s-a schimbat deja, in bine. Are mai multa incredere in fortele proprii si in talentul lui si, cel mai important lucru, a aflat ca oamenii apreciaza muzica pe care o face, iar asta ii da curajul sa mearga mai departe pe acest drum. Citeste tot interviul pe evz.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni