• PRO TV
  • "The Weeknd" a cântat la Zilele Orașului Bapteni, iar internauții s-au amuzat copios: ""L-ați luat de pe Shein?"

"The Weeknd" a cântat la Zilele Orașului Bapteni, iar internauții s-au amuzat copios: ""L-ați luat de pe Shein?"

"The Weeknd" a cântat la Zilele Orașului Bapteni, iar internauții s-au amuzat copios: ""L-ați luat de pe Shein?"

De zilele orașului Bapteni, un bărbat îmbrăcat precum cântărețul american, The Weeknd, a susținut un concert în care a cântat celebrele sale piese, însă reacția oamenilor nu a fost cea dorită. Devenit viral pe Tik Tok, internauții s-au amuzat de ideea acestuia și s-au luat la întrecere în cele mai amuzante și ridicule comentarii, fără a ști că, defapt, clipul era o farsă făcută de un internaut, iar spectacolul nu avusese loc în România, deoarece orașul Bapteni nu există.

Un clip publicat pe Tik Tok a devenit viral după ce un internaut a editat un clip cu un bărbat îmbrăcat ca artistul american The Weeknd și a făcut să pară că a susținut un concert în România, într-un oraș numit Bapteni. În videoclipul respectiv, cântăretul era dichisit într-un costum roșu, precum cel purtat de The Weekend în videoclipul piesei "Save your tears" și purta o frizură asemănătoare, în timp ce cânta celebrele sale piese. Ba mai mult, pentru a face ca totul să para și mai plauzibil, cel care a editat clipul a scris: "The Weeknd la Zilele Orașului Bapteni", ceea ce a stârnit o serie de reacții din partea utilizatorilor de Tik Tok.

@rovion1 The Weeknd in Romania ???? #theweeknd #romania #makeba ♬ original sound - ROVISION

Înternauții s-au amuzat de fapul că o copie a cântărețului The Weeknd a susținut un concert într-un oraș din România și s-au luat la întrecere în cele mai ingenioase și amuzante glume, fără a ști ca totul a fost o farsă, iar orașul Bapteni nu există. Se pare ca filmulețul fusese filmat în altă țară și editat astfel încăt să para filmat în România. În ciua acestui lucru, internauții s-au amuzat copios.

"Asta nu este The Weeknd este "sfârșit de săptămână", "L-ați luat de pe Shein?", "Sunteți siguri că nu e The End în loc de Weeknd?", "Asta-i “ în timpul săptămânii “, "Ăsta nu este Dă Uichend?", "E Weeknd de România", au fost doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Tik Tok
Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni