• PRO TV
  • Sebastian Dobrincu: "Am căpătat o anxietate dubioasă în ultimul an, nu pot să ies singur pe stradă"

Sebastian Dobrincu: "Am căpătat o anxietate dubioasă în ultimul an, nu pot să ies singur pe stradă"

Sebastian Dobrincu: "Am căpătat o anxietate dubioasă în ultimul an, nu pot să ies singur pe stradă"

Cu toate că acum câteva luni se retrăgea alături de alți concurenți la Survivor și își asuma un concurs de supraviețuire, Sebastian Dobrincu se confruntă acum cu o anxietate severă.  

Tânărul de 24 de ani a fost invitat recent la podcastul moderat de Jorge și a povestit:
 
„Am multe momente de anxietate maximă și nu mi le explic. Am căpătat o anxietate dubioasă în ultimul an, nu pot să ies singur pe stradă. Dacă nu am un prieten, fie iubita mea, fie cineva cu mine, am o anxietate. Nu am reușit să controlez starea asta. Secretul este să nu-ți pese."

Vezi mai multe fotografii în Galeria Foto
 
Deși e unul dintre cei mai  bogați tineri români, Dobrincu a declarat în același podcast:

„Nu sunt un tip materialist, o spun descrpitiv. Nu sunt atras de lucrurile scumpe. Poți să te îmbraci frumos fără să cheltui o avere. Dacă nu ai gust, nu ai stil, banii pot să-ți ușureze treaba. Nu sunt ipocrit, am și eu 2-3 lucruri care-mi plac, pentru că nu am găsit echivalentul lor undeva mai ieftin. Nu e ceva pe care pun preț. Pun preț pe ce am în cap, pe cum pot să mă prezint în fața unui om.”

Vezi mai multe fotografii în Galeria Foto
 
Sebastian Dobrincu are o relație de mai bine de un an cu artista Ioana Ignat. Deși au stat separați la începutul lui 2023, când tânărul a participat în Republica Dominicană, la Survivor, acesta a revenit destul de repede în țară, pentru că accidentarea nu i-a mai permis să continue în competiție. De atunci, relația lor e una cu foarte multă bucurie, iar La Măruță tânărul antreprenor a ținut să sublinieze asta.
 
Legat de perspectiva căsătoriei și a copiilor, a spus:
 
"Casă de piatră lui Smiley și Ginei Pistol! Îți dai seamă că ne-am gândit la căsătorie, dar o să vină la timpul ei. Nu ne oficializează un document, ci iubirea. Mi se pare că azi e mai mult o formalitate. Eu mă vpd părinte, Ioana se vede mamă, dar avem doar 24 de ani."

Vezi și video:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni