• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie? Cântăreața a publicat o fotografie cu inelul de logodnă

Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie? Cântăreața a publicat o fotografie cu inelul de logodnă

Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie? Cântăreața a publicat o fotografie cu inelul de logodnă

După relația tumultoasă cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu pare să își fi refăcut, în sfârșit, viața. Recent, cântăreața a publicat o fotografie cu un inel de logodnă pe deget, în timp ce un bărbat o ținea de mână, dându-le de înțeles fanilor că s-ar fi logodit. Iată despre ce este vorba!

După un divorț tumultos cu Gabi Bădălău, care a durat mai bine de trei ani, Claudia Pătrășcanu pare să își fi găsit din nou fericirea. Cântăreața, care are doi copii, nu s-a afișat cu niciun bărbat după despărțirea de omul de afaceri, până de curând, când a dat subtil vestea unei posibile logodne.

Aceasta a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu un inel de logodnă pe deget, în care era ținută de mână de un bărbat. "Da sau nu?",  a scris Claudia Pătrășcanu pe fotografia publicată pe Instagram, dând de înțeles că ar putea fi vorba de o cerere în căsătorie.

Bineînțeles că vestea a ajuns peste tot în presă, Claudia Pătrășcanu fiind nevoită să dea și primele declarații pe seama acestui subiect. Într-un interviu pentru spynews.ro, cântăreață nu a confirmat nici infirmat logodna, însă a declarat că își dorește să își mențină viața privată:

"N-am să fac din viața mea privată și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!".

Însă, Claudia a dezvăluit că cei doi copii ai ei au încurajat-o să își refacă viața după divorțul de tatăl lor și chiar i-au dat binecuvântarea.

”Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus Claudia pentru publicația menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni