• PRO TV
  • O româncă l-a îmbrățișat strâns pe Enrique Iglesias la festivalul IntenCity din Craiova. Reacția artistului a devenit virală

O româncă l-a îmbrățișat strâns pe Enrique Iglesias la festivalul IntenCity din Craiova. Reacția artistului a devenit virală

O româncă l-a îmbrățișat strâns pe Enrique Iglesias la festivalul IntenCity din Craiova. Reacția artistului a devenit virală

Enrique Iglesias, superstarul pop cu milioane de fani în întreaga lume, a cântat duminică, 2 iulie, la Craiova, în cadrul festivalului IntenCity. Momentul în care artistul sărută pe obraz o fană care îi sare în gât a devenit viral. 

Enrique Iglesias a urcat pe scenă în ultima zi a Festivalului IntenCity din Craiova, unde s-a îmbrățișat strâns cu o fană pe care a și sărutat-o pe obraz. Momentul în care tânăra sare efectiv peste o persoană din staful tehnic, ca să se agațe de gâtul cântărețului a fost filmat. Ulterior, Iglesias l-a publicat pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

„Această fată este foarte norocoasă”, „Enrique este un om foarte de treabă”, „Este o amintire frumoasă, pentru tot restul vieții”, au comentat fanii artistului pe Instagram. 

După concert, ea a fost aspru criticată online, pentru că a îndrăznit să sară la gâtul lui Iglesias. Cum le-a răspuns criticilor.

Tânăra, pe nume Cătălina, este fana lui Enrique Iglesias și s-a bucurat enorm de sosirea lui în România. „VISELE DEVIN REALITATE! Tocmai ce l-am sărutat pe @enriqueiglesias! Îl iubesc atât de mult!”, a scris ea pe contul de socializare, împărtășind cu prietenii un alt video de la concert. Ea a stat foarte aproape de scenă și a putut să-l filmeze de aproape pe celebrul cântăreț. Cătălina este căsătorită și are o fetiță, în vârstă de 1 an. Ea a rămas surprinsă că filmulețul a ajuns și la stiri, iar prietenii ei s-au distrat copios. 

Enrique Iglesias este deținătorul recordului celor mai multe clasări pe primul loc în topurile Billboard. Decernat cu cele mai prestigioase distincții ale industriei muzicale, Enrique Iglesias este unul dintre cei mai urmăriți artiști, cu peste 14 miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt împreună de 22 de ani, fiind unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din industria divertismentului. Ei sunt părinții a 3 copii. 

Sursă foto: Instagram/ Enrique Iglesias ,  ponchitacata
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni