• PRO TV
  • Cătălina, tânăra din România care a fost sărutată de Enrique Iglesias la concert, criticată online. Cum a răspuns

Cătălina, tânăra din România care a fost sărutată de Enrique Iglesias la concert, criticată online. Cum a răspuns

Cătălina, tânăra din România care a fost sărutată de Enrique Iglesias la concert, criticată online. Cum a răspuns

Enrique Iglesias a susținut un concert de zile mari la Craiova, în cadrul festivalului IntenCity. După eveniment, el a postat pe social media un clip în care o româncă îi sare la gât. Cătălina a fost criticată de internauți pentru gestul ei.

O tânără din România care s-a aflat în primul rând la concertul lui Enrique Iglesias de la Craiova a dezvăluit că și-a împlinit visul de a-l lua în brațe pe starul latino.

Cântărețul a distribuit pe contul său de Instagram momentul în care Cătălina îi sare la gât, îl sărută pe obraz și îi șoptește ceva la ureche. El nu s-a lăsat mai prejos și a sărutat-o, la rândul său, pe obraz.

Ulterior, tânăra blondină a fost luată la țintă de unii internauți, care au considerat gestul ei deplasat. 

Nu e cam violent să-l forțezi să te ia în brațe? Da, ești o admiratoare, dar calmează-te, te rog!”, a scris cineva la postarea lui Iglesias. Cineva i-a dat dreptate, considerând gestul prea forțat.

Cred că încerca să-l sărute, dar el și-a mișcat repede capul. Sunt de acord, tuturor ne place de el, dar calmează-te, serios! Atât de forțat”, este alt mesaj.

În replică, tânăra din România care l-a luat în brațe pe starul latino, a explicat că n-a fost nimic deplasat în reacția ei.

Nu am fost violentă, așa că te rog calmează-te tu! Am vrut doar să-l îmbrățișez și să-l sărut... A postat videoclipul pe pagina lui, așa că i-a plăcut acest moment!”, a comentat românca.

Enrique Iglesias a cântat în a treia zi a festivalului IntenCity 2023, iar organizatorii au primit laude pentru felul în care s-a desfășurat ediția din acest an.

Fotografii: Craiova IntenCity/Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni