• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, fotografii de senzație din vacanță. Fanii nu și-au putut lua ochii de la un detaliu

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, fotografii de senzație din vacanță. Fanii nu și-au putut lua ochii de la un detaliu

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, fotografii de senzație din vacanță. Fanii nu și-au putut lua ochii de la un detaliu

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se bucură de zilele de vară în stil mare, așa cum ne-au obișnuit. Cei doi au încărcat câteva fotografii din vacanță, iar fanii nu și-au putut lua ochii de la partenera fotbalistului. Iată ce detaliu le-a sărit în ochi!

În ciuda zvonurilor că fotbalistul ar vrea să se despartă de Georgina Rodriguez, cuplul pare mai solid ca niciodată. Cei doi se bucură de vacanța de vară în locații de vis, însă fără a uita de fanii de acasă, pe care îi țin la curent cu mici frânturi din viața lor.

Zilele trecute, Georgina Rodriguez a publicat pe Instagram mai multe fotografii din sejurul lor, care au atras imediat atenția fanilor. Ea și Cristiano Ronaldo s-au plimbat cu jetski-ul, au făcut parasailing și au stat la plajă pe vasul de lux pe care l-au închiriat.

Însă, dintre toate fotografiile făcute din timpul activităților pe apă, una le-a sărit în ochi fanilor de pe Instagram - cea în care Georgina și Ronaldo se aflau pe jet ski. Frumoasa bruneta a purtat un costum de baie negru, format dintr-un slip minuscul și a fost pozată de la spate, unghi care i-a pus în evidență posteriorul bombat. Acest detaliu nu a trecut neobservat de urmăritorii celor doi, care au umplut secțiunea de comentarii cu complimente la adresa Georginei:

"Cei mai hot", "Ce cuplu frumos", "Doar eu am dat zoom?", "Ce bine e să-l văd pe cel mai bun jucător din lume bucurandu-se de viață în compania frumoasei sale soții", "Cea mai norocoasă femeie din lume".

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni