• PRO TV
  • Cu ce se ocupă fiica Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Este tratată ca o prințesă și păzită de zeci de oameni

Cu ce se ocupă fiica Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Este tratată ca o prințesă și păzită de zeci de oameni

Cu ce se ocupă fiica Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Este tratată ca o prințesă și păzită de zeci de oameni

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerată cea mai bogată româncă din lume. În 2006 s-a căsătorit cu indianul Abhishek Verma și s-a stabilit la New Delhi. Cei doi educă împreună o fată, pe numa Nicolle Verma. 

Călătorii cu faimosul tren Orient Express, sesiuni de shoping în Dubai, cursuri de echitație, sunt doar o parte din experiențele pe care le-a trăit fiica Ancăi Verma. Judecând după aparițiile sale pe rețelele sociale, mulți ar crede că duce o viață de prințesă. Cu toate acestea, pe lângă privilegiile de care se bucură Nicolle Verma, ea este destul de implicată în activitățile desfășurate de mama sa. (vezi galeria foto)

Spre exemplu, Anca Verma, în calitate de activist internațional pentru drepturile omului, desfășoară activități caritabile pentru ajutorul copiilor defavorizați, oferindu-le acces la educație în India și în Europa de Est. Pentru asta a primit mai multe premii de-a lungul anilor.



În această vară, Nicolle va învăța la școala de vară a Universității Oxfort, care se organizează pentru elevii cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Prețul pentru studii este de aproximativ 6.000 de lire și își poți alege materiile preferate din aproximativ 30 de cursuri. Potrivit oxford-royale.com, nu este vorba doar de studiu; este vorba despre oportunitatea unică de a cunoaște persoane din toate colțurile globului. Ai șansa de a explora orașul (Londra), de a vizita muzeele și galeriile de artă, grădinile, dar și alte locuri frumoase și pline de istorie. 

Nicolle Verma a împlinit 16 ani pe 1 iulie. Ea este pasionată de echitație și de yoga. 

„Yoga a fost sursa mea de putere și pace, de ani de zile”, a spus ea pe rețelele de socializare. 

La fiecare ieșire în public, Nicolle este însoțită de cel puțin un bodyguard. În India, fata este condusă de către o peroană până la poarta școlii. Acasă, familia este păzită de zeci de oameni. 
 
Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucreazã la noi în casã pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută. Uneori, femeile și copiii se apropie de mine pentru fotografii și autografe”, spunea Anca într-un interviu din 2017 pentru voceata.eu

„În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română”, a mai spus Anca. 
 


Sursă foto: Instagram/ Nicolle Verma
Vezi și :


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni