• PRO TV
  • Eva Măruță, video viral cu Anda Adam pe TikTok! Reacția internauților: „O să ajungi mare vedetă”

Eva Măruță, video viral cu Anda Adam pe TikTok! Reacția internauților: „O să ajungi mare vedetă”

Eva Măruță, video viral cu Anda Adam pe TikTok! Reacția internauților: „O să ajungi mare vedetă”

În curând va împlini 8 ani și este deja un influencer de succes! Eva Măruță are aproape jumătate de milion de urmăritori pe contul de TikTok. Mezina familiei Măruță îi binedispune pe interneuți cu replici amuzante, provocări sau coregrafii virale. 

Zilele trecute, micuța i-a ținut companiei tatălui ei în emisiunea „La Măruță”. Una dintre invitatele lui Cătălin Măruță a fost Anda Adam, iar Eva a profitat de ocazie și a înregistrat un TikTok alături de artistă. Filmulețul a fost postat pe conturile de TikTok și Instagram, gestionate de părinții Evei. 

Cele două au ales „Doggy doggy”, o piesă care se bucură de un succes uriaș pe TikTok. Filmulețul cu Eva și Anda Adam a adunat peste 2,5 milioane de vizualizări în doar 3 zile.

Carismatică, îndrăzneață și mereu cu zâmbetul pe buze, fiica Andrei i-a cucerit instant pe internauți. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Vă dă clasă frumusețea asta mică! E făcută pentru așa ceva!”, „Doamne, ești un fenomen! Să îți dea Dumnezeu multă sănătate!”, „Copila asta este o păpușă!”, „O să ajungi mare vedetă și iubită de lume! Ai un talent fantastic în tot ceea ce faci! Te iubesc, Eva! Am pus numele fetiței mele de dragul tău!”, „Mare vedetă o să fii”, „Un copil care știe să își cultive talentul!”, „Copila asta este un înger”, „O să ajungi un mare actriță”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Evei. 

Eva Măruță n-a moștenit doar zâmbetul mamei sale, ci și dragostea pentru muzică. Fetița a cântat de mai multe ori cu mama ei în fața unui public numeros. În decembrie 2022, Andra a susținut un concert la Opera Română. Artista și fiica eu le-au oferit spectatorilor un moment special și emoționant. Recent, Eva a mărturisit în emisiunea „La Măruță” că își dorește să urmeze drumul mamei sale și să fie cântăreață. 

Fotografii: capturi TikTok/ Instagram Eva Maruta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni