• PRO TV
  • Cristian Popescu Piedone, în mijlocul unui scandal, după ce a vorbit pe un ton nepotrivit cu o gravidă în vârstă de 15 ani

Cristian Popescu Piedone, în mijlocul unui scandal, după ce a vorbit pe un ton nepotrivit cu o gravidă în vârstă de 15 ani

Cristian Popescu Piedone, în mijlocul unui scandal, după ce a vorbit pe un ton nepotrivit cu o gravidă în vârstă de 15 ani

Cristian Popescu Piedone se află din nou în centrul atenției, de această dată din cauza unui scandal de proporții! Primarul sectorului 5 i-a făcut pe membrii centrului FILIA să tragă un semnal de alarmă, după ce a vorbit pe un ton nepotrivit cu o minoră gravidă. 

Cristian Popescu Piedone, alături de prefectul Capitalei, Diana Artene, au făcut zilele trecute o inspecție în centrul de minori „Cireșarii II”. Ajunși la fața locului, cei doi au rămas șocați de condițiile în care tinerii sunt ținuți și au demis din funcție directorul instituției, după ce au constatat că o tânără în vârstă de 15 ani este însărcinată.

În momentul în care Cristian Popescu Piedone a văzut-o pe tânăra însărcinată, acesta a avut o atitudine ușor ironică, de sfidare atât față de ea, cât și de conducerea centrului de minori:

„Ce faci, păpușă? Tu ești aici în centru? Și ești gravidă? E gravidă? Câți ani are? Păi și cum a rămas gravidă?”, spune Piedone atunci când ia contact cu tânăra. 

Imaginile în care primarul întâlnește minora s-au viralizat rapid în mediul online și au stârnit un val de reacții. Centrul FILIA a tras imediat un semnal de alarmă, punctând faptul că un astfel de comportament nu aduce beneficii mamelor minore, ci dimpotrivă, le provoacă sentimente de nesiguranță și neliniște: 

„În ultimul timp am văzut tot mai multe discuții despre mamele minore în spațiul public, însă această problemă trebuie abordată în mod sistemic și cu grijă la vulnerabilitatea acestora. În niciun caz printr-un limbaj total nepotrivit, prin expunerea publică a mamelor minore sau prin umilirea lor în fața unor camere de filmat, folosite pentru capital politic și imagine publică”, susține Centrul FILIA.

Potrivit România TV, tânăra de 15 ani a născut prematur la o zi după întâlnirea cu primarul Sectorului 5 al Capitalei.

Mai mult decât atât, la câteva ore distanță, Piedone a postat pe pagina lui de Facebook videoclipul de la fața locului, dar și un mesaj în cadrul căruia a anunțat că a concediat directorul centrului de minori, explicând și motivele pentru care a luat o astfel de decizie. 



În mediul online, părerile oamenilor au fost împărțite: unii susțin că primarul a procedat corect, în timp ce alții îl blamează pentru comportamentul avut în centrul de minori.

Sursă foto: Cristian Popescu Piedone/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni